آبجی های گلم.ب والله به این وقت اذان نخواستم هیچ کدومتون رو برنجونم اما حضورم باعث شد یک عده بهم تهمت های بدی بزنن تو خصوصی.منم بدون کلامی رفتم.اگر کسی رو رنجوندم حلالم کنید
پدرش گفته پسرمن پسرخوبیه اما خواهرشما توجمع غرورش خورد کرده.داداشم گفته خواهر منم دختر خوبیه اما اونقدر دانا هست که اگر بخواد بزنه سیم آخر و کسی رو خراب کنه قطعا یک جمع بزرگتری رو برای اینکار انتخاب میکنه نه پیش مادرشوهر و پدرشوهر و جاریش!!!
لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،، یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی
شب شوهرم اومد خونه باز گفت وسایلات جمع کن میخوایم بریم داهات!گفتم من باهات همه جا میام اما باید اخلاقت عوض کنی وگرنه جایی باهات نمیام.بازم بحثمون شد و بازم همون حرفا.بهش گفتم تو اصلا اعتماد به نفس نداری و با دعوا میخوای همه چی رو به نفع خودت حل کنی
سلام یلدا بانو.زنده باشی آبجی.بخون پست هامو عزیزم کامل توضیح دادم چی شد
باشه عزیزم حتما
لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،، یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی