2777
2789
عنوان

بووژانم

| مشاهده متن کامل بحث + 8868 بازدید | 218 پست

بوژان جان عزیزم .منم تاپیک زدم چند باری بعضی ها اومدن برا مسخره کردن و حرفای بی ربط .زدم تاپیکو منهدم کردن متاسفانه بعضی کاربرها درک نمیکنن طرف داره درد دل میکنه ناراحته 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم عجب!!!

یکم عجیبتر اینه که انقدر عقب افتاده و غارنشین هستن اقوام شوهرش. ت ل گ رام دیگه چیه که بخوان با تعصب بهش نگا کنن. 

ما سال ۸۱ رفتیم روستا یه دوستم همه ماهواره داشتن. الان یه جای کوچیک با مردم خیلی ضعیف به لحاظ فرهنگی و مالی کار میکنم اما همه ت ل گ رام دارن. اینا که بوژان میگه یعنی کی هستن واقعا!!!!!

بوژان عزیز نگرانم چی شد داداشاتون با پدر همسرت صحبت کردن؟

سلام آبجی فدای قلب مهربونت.داداشم رفته بود با پدرش صحبت کرده.بهش گفته شما اگر انقدر روی پسرت تعصب داری خب تا ابد پیش خودت نگهش میداشتی اینطور رفتارهاو حرفاش مثل 30سال قبل که شما خواستین میبود.اما وقتی ازدواج کرده برای دوام زندگیش و عشق باید یک سری تغییرات در خلق و خوی خودش بده.باید منعطف بشه.باید از امر و نهی های خانواده خارج بشه و یادبگیره برای همسرش یک زندگی باعشق بسازه.دیگه حرف همسرش براش بشه حجت.اما شما نذاشتین.حاضر به تغییر پسرتون نشدین و فکر کردین تغییر اون ینی خیانت به تربیت شما.خیال کردین تغییر اون یعنی پشت کردن به شما

.داداشم رفته بود با پدرش صحبت کرده.بهش گفته شما اگر انقدر روی پسرت تعصب داری خب تا ابد پیش خودت نگهش میداشتی اینطور رفتارهاو حرفاش مثل 30سال قبل که شما خواستین میبود.اما وقتی ازدواج کرده برای دوام زندگیش و عشق باید یک سری تغییرات در خلق و خوی خودش بده.باید منعطف بشه.باید از امر و نهی های خانواده خارج بشه و یادبگیره برای همسرش یک زندگی باعشق بسازه.دیگه حرف همسرش براش بشه حجت.اما شما نذاشتین.حاضر به تغییر پسرتون نشدین و فکر کردین تغییر اون ینی خیانت به تربیت شما.خیال کردین تغییر اون یعنی پشت کردن به شما