2777
2789
عنوان

بووژانم

| مشاهده متن کامل بحث + 8868 بازدید | 218 پست
بوژان جان لازم نيس عزيزم براي همه چي توضيح بدي يه عده عادتشون همينه ما ميخواييم اينجا بهم ديگه كمك ك ...

آره والله نبندی دوباره تاپیک رو . به کسی هم شماره ات رو نده چه معلوم از اعضای خانواده شوهرت نباشه . خیلی ها به ظاهر دور از فضای مجازی هستن ولی هر کا نا لی بگی سرک میکشن و هر سا یتی بگی میرن . پس حواست به اطرافت باشه 

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...

اما خوب بچه ها بعضيا يه طورى رفتار ميکنن آدم ميترسه برا مشکلاش تاپيک بزنه چند روز پيشا يه دوستى تاپيک زده بود در مورد يه چيزى يه نفر باهاش مخالفت کرده بود بعد استارتر اون تاپيکه آبروى اون شخصو برده بود که آره مگه تو همونى نيستى که فلان اتفاق برا زندگيت افتاده اگه راست ميگى فلان کارو بکن زبون بسته بدون هيچ حرفى رفت اما من دلم براش سوخت فک کنم خيلى غصه بخوره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بوژان جان خیلی نگرانت بودم مولظب خودت باش به توهین کسی هم اهمیت نده تو رو خدا پیام دوستی قبول نکن شا ...

سلام آبجی گلم.نه دیگ دوستی قبول نمیکنم.خانواده شوهرم نیستن اونا عقب افتاده تر از اینن که بیان اینجا