آبجی های گلم.ب والله به این وقت اذان نخواستم هیچ کدومتون رو برنجونم اما حضورم باعث شد یک عده بهم تهمت های بدی بزنن تو خصوصی.منم بدون کلامی رفتم.اگر کسی رو رنجوندم حلالم کنید
بوژان جان لازم نيس عزيزم براي همه چي توضيح بدي يه عده عادتشون همينه ما ميخواييم اينجا بهم ديگه كمك ك ...
آره والله نبندی دوباره تاپیک رو . به کسی هم شماره ات رو نده چه معلوم از اعضای خانواده شوهرت نباشه . خیلی ها به ظاهر دور از فضای مجازی هستن ولی هر کا نا لی بگی سرک میکشن و هر سا یتی بگی میرن . پس حواست به اطرافت باشه
اما خوب بچه ها بعضيا يه طورى رفتار ميکنن آدم ميترسه برا مشکلاش تاپيک بزنه چند روز پيشا يه دوستى تاپيک زده بود در مورد يه چيزى يه نفر باهاش مخالفت کرده بود بعد استارتر اون تاپيکه آبروى اون شخصو برده بود که آره مگه تو همونى نيستى که فلان اتفاق برا زندگيت افتاده اگه راست ميگى فلان کارو بکن زبون بسته بدون هيچ حرفى رفت اما من دلم براش سوخت فک کنم خيلى غصه بخوره
بوژان جان خیلی نگرانت بودم مولظب خودت باش به توهین کسی هم اهمیت نده تو رو خدا پیام دوستی قبول نکن شاید مرد باشن بخوان سواستفاده کنن شایدم خانواده شوهر باشن