2777
2789
عنوان

بووژانم

| مشاهده متن کامل بحث + 8868 بازدید | 218 پست

من واقعا نمیفهمم دیدن عکس شوهر یکی چ لذتی داره ک هی میگن عکس شوهرتو بذار . حالا دیدی چی شد؟؟؟ 

حالا عکس ی لباسی وسیله ای مدل مویی ادم کنجکاو میشه ولی دیدن ی مرد غریبه . بعضیا فازشون چیه خدا میدونه

مینا قری هستم

به موضوع شما اصلا کاری ندارم 

اما من هم ناخودآگاه وقتی یک کاربر خیلی مهربون هست تو تاپیک و خیلی زود یاد میگیره تاپیک وپست وخصوصی و..رو وهمه رو آبجی آبجی خطاب میکنه 

با خودم میگم این داداشه زرنگ وپلنگه کی بوده اینقدر آبجی میگه😁.(گاها دیده میشه یک کاربر خیلی قدیمی با تغییر قالب سایت نمیتونه راه ورو وخروج رو پیدا کنه 😂)جالبه نه. نظر منه ها قطعا مورد پسند همه نیست والراما درست ولی بعضی کلمات والفاظ به نظرم  خیلی کاربرد مردانه یا زنانه دارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بگو تا بقیه هم بشناسنشون . عجب ادمهایی . از زمین و زمان طلبکارن. ولی عکس شخصی گذاشتن واقعا کار درستی نیست‌اونم تو فضایی مجازی. من حتی توی عکسهای تل گرام و واتس هم نمیزارم

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...
من از حرفای مانترای عزیزم دلگیر نیستم آبجی.تو خصوصی اذیتم کردن

بووژان من دیروز بهت گفتم که چه حرفایی اینجا شنیدم یادته؟پس برات مهم نباشه عزیزم به توهین ها توجه نکن اصلا ولی اگه کمک های بچه ها و هم فکری هاشون بهت کمک کرده و میکنه همین کافیه به حاشیه ها توجه نکن اصلا

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
به موضوع شما اصلا کاری ندارم  اما من هم ناخودآگاه وقتی یک کاربر خیلی مهربون هست تو تاپیک و خیل ...

عزیزم بوژان گفت که خواننده خاموظ بود حتما یادگرفته,منم چندسال خواننده خاموش بودم ولی وقتی عضو شدم همه چیو بلدبودم اخه دیگه بیسواد نیستش که

بووژان من دیروز بهت گفتم که چه حرفایی اینجا شنیدم یادته؟پس برات مهم نباشه عزیزم به توهین ها توجه نکن ...

خیلی دوست داشتنی هستی ملودی واقعا حرفات به دلم میشینه معلومه دختر تحصیلکرده و خانومی هستی همیشه پیگیر پستات هستم❤😍امیدوارم همیشه موفق باشی💟💟💟

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
خیلی دوست داشتنی هستی ملودی واقعا حرفات به دلم میشینه معلومه دختر تحصیلکرده و خانومی هستی همیشه پیگی ...

ای جونم عزیز دلم ممنونم شما لطف داری خانوممم😘😘😘🌹🌹🌹

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

بوژان جان لازم نيس عزيزم براي همه چي توضيح بدي يه عده عادتشون همينه ما ميخواييم اينجا بهم ديگه كمك كنيم بيخيال اين حرفا ايشاله امروز همه چي درست ميشه مياي بهموم خبر ميدي نيام ببينم دوباره تاپيكتو بستيا😂😡

ای جونم عزیز دلم ممنونم شما لطف داری خانوممم😘😘😘🌹🌹🌹

فدات عزیزم💕💕💕💕💕😘😘😘😘

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜