2777
2789
عنوان

از نامزدم بعدسه سال جداشدم

190 بازدید | 11 پست

۲۴ساعت باهم بودیم.کل شهرو خاطره داریم باهم.ی روز همو نمیدیدیم دلتنگ میشدیم.هرروز از سرکار منو برمیگردوند خونه.از محبتاش و ...نگم الان به جایی رسیده که ناراحتم کنه براش مهم نیس اصلا قهر کنم اصلا محلم نمیذاره برام غرور نمونده از بس خودم قهر کردم و خودم اشتی .این اواخر صداش برام میبرد بالا.بداخلاقی.بی محلی .همش میگفت تومقصری.تو همه چی سرد بود.دیروز باهاش بحث کردم دیشب اشتی کردیم فورا دراومد گفت بعد عید میخوام برم ی شهر دیگه فوتبال شاید هر دوهفته ی بار بتونم ببینمت امروز دید دارم التماسش میکنم گفت نه ماهی ی بار میتونم ببینمت.شایدم ماهی ی بار نشه.فقط دنبال بهونس .گفتم ببینمت که حداقل بهش بگم دوسش دارم باهام این کارارو نکنه دراومد گفت کار دارم شب نشد فردا صبح میبینمت.دیگه میخوام با ترسام روبرو شم با دلتنگی با جدایی💔میدونم میمیرم اما دیگه میخوام برا غرورم کنار بیام🥲بهم گفت اگه ازم جداشی بخاطر هدفم تحمل میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکس منم دقیقا همین بود 

اواخر رابطه انقد وابسته بودم بهم بی محلی می‌کرد 

ازش جدا شدم 

گریه کردم 

سختی کشیدم 

ولی قوی تر از قبل شدم 

بهش نشون دادم که بدون اون خوشبخت ترینم 

هنوزم پشیمونه و بهم پیام میده حتی جوابشو نمیدم 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

خودتو بهش تحمیل نکن میخواد هر جور شده ازت جدا شه داره بهونه در میاره ، بزار بره برا کسی تب کن که واست بمیره ، لیاقت تو رو نداشته ولش کن بزار بره

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

از بس وابستگیتو نشون دادی، هوا برش داشته 

اصلا نترس، ابراز دلتنگی نکن، منت نکش 

اگه گفت میرم شهر دیگه بگو هرجور راحتی عزیزم، اگه گفت نمیام بگو اوکی حواست به کارت باشه 

جوری وانمود کن که مهم نیست برات 

بذار اون ترس از دست دادنتو داشته باشه نه تو 

افرینته این روابط حتی اگه ازدواج کنی هم جداییه

قطعا همینطوره 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋