2789
عنوان

کیست مویی🤦🏻‍♀️

90 بازدید | 12 پست

عذر میخوام وقتی نشستم ترکید و عفونتش خارج شد کلاً هرچن وقت یه بار اینجوری میشه ولی بازم درد داره نمیتونم درست بشینم

میخواستم بدونم کسی پماد تتراساکلین و مرهم سیاه استفاده کرده؟

یه کاربری می‌گفت اینارو بزنی خودش کم کم سر باز میکنه بعد اگه مو بود بکش بیرون

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

برو دکتر 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهرم چندساله داشت با اینا خوب نشد فردا نوبت جراحی داره

جداً ؟

مگه چقد وخیمه

نمیشه لیزرش کرد؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

برو دکتر حتماخیلی خطرناکه هر چی هم دیر تر بری دکتر مدت درمان شدنش بیشتر میشه چون پیشرفت می‌کنه

از عمل و اینا میترسم🤦🏻‍♀️

از طرفی واقعاً دیگه هزینه دکتر و عمل نداریم

ازبس درد زیاده ب درمان این نمیرسم..

بالای خط باسنته؟ منم سالهاست دارم ولی تو این ۳۱ سال سن نه درد کرده نه هیچ علائمی داره عجیب نیست؟

آره

نمیدونم‌..

چون برا من یه برجستگی نسبتاً سطحی و کوچیکه ک هرچن وقت یه بار عفونت می‌کنه دردش انقد رومخه ک نمیتونم درست بشینم 

عفونت و ایناش خارج میشه خودش

گاهی سرشم باز میمونه مث زخم

ولی ردی از مو و اینا نیس عجیبه برام

خیلی تحقیق کردیم لیزر امکان بازگشت داره

وای

جراحی خیلی وحشتناکه من چنتا کلیپ دیدم ترسیدم🤧

بشخصه تحمل دوره نقاهتشو ندارم اصن