2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سوالات تکراریه

اوکی پس کلا نخاستی که جواب بدی ولی خوب میشه که اینو بگی تا آدم فکر نکنه مهم نیس سوالش که جواب داده نشده اگه دقت میکردی تکراری نبود ❤️

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

اوکی پس کلا نخاستی که جواب بدی ولی خوب میشه که اینو بگی تا آدم فکر نکنه مهم نیس سوالش که جواب داده ن ...

معذرت میخام من بیشتر واسه اون اکانت ناراحت شدم که گفتی به غیر از نی نی سایت نمیخام جای دیگه با کسی در ارتباط باشم

خب اوکیه

مثلا یجور حرف زدی که من مثلا مردم یا پسرم

منم یه دختر  مث خودت بودم 

کسی که روت کراشه همسایه هست

پروانه🦋🥺

معذرت میخام من بیشتر واسه اون اکانت ناراحت شدم که گفتی به غیر از نی نی سایت نمیخام جای دیگه با کسی د ...

حدس میزدم بهتم توضیح دادم که چرا اینکارو کردم من نگفتم تو پسری خب اگه ناراحت بودی فقط میتونستی بگی اوکی؟🙂

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

دمدمی مزاجه خودشم تکلیف خودشو نمیدونه اگرم برگرده باز میره بیشتر رو مخته تا ارامشت وابستکی شدید داری

اره والا دو قطبیه شخصیت ظاهری چیزی حس میکنی؟

پروانه🦋🥺

حدس میزدم بهتم توضیح دادم که چرا اینکارو کردم من نگفتم تو پسری خب اگه ناراحت بودی فقط میتونستی بگی ا ...

حالا خواهر اینا ول کن اشتی🤣🤣

از دکی چخبر

پروانه🦋🥺

حالا خواهر اینا ول کن اشتی🤣🤣از دکی چخبر

والا خاهر نگران شدم میگم چرا جواب نمیده😂😂😂 

هیچ بیخبر تا نبینه که کاری از دستم برنمیاد تو چه خبر🥲

حالا خواهر اینا ول کن اشتی🤣🤣از دکی چخبر

جون من همسایس؟ نکنه اونیه که معلمه یا اونی که مغازه داره؟😂🥲

والا خاهر نگران شدم میگم چرا جواب نمیده😂😂😂 هیچ بیخبر تا نبینه که کاری از دستم برنمیاد تو چه خبر🥲

من یکم میدیم بیا پی وی ادامش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پروانه🦋🥺