اوکی پس کلا نخاستی که جواب بدی ولی خوب میشه که اینو بگی تا آدم فکر نکنه مهم نیس سوالش که جواب داده نشده اگه دقت میکردی تکراری نبود ❤️
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
معذرت میخام من بیشتر واسه اون اکانت ناراحت شدم که گفتی به غیر از نی نی سایت نمیخام جای دیگه با کسی د ...
حدس میزدم بهتم توضیح دادم که چرا اینکارو کردم من نگفتم تو پسری خب اگه ناراحت بودی فقط میتونستی بگی اوکی؟🙂
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
هیچ بیخبر تا نبینه که کاری از دستم برنمیاد تو چه خبر🥲
جون من همسایس؟ نکنه اونیه که معلمه یا اونی که مغازه داره؟😂🥲