2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالات تکراریه

اوکی پس کلا نخاستی که جواب بدی ولی خوب میشه که اینو بگی تا آدم فکر نکنه مهم نیس سوالش که جواب داده نشده اگه دقت میکردی تکراری نبود ❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

اوکی پس کلا نخاستی که جواب بدی ولی خوب میشه که اینو بگی تا آدم فکر نکنه مهم نیس سوالش که جواب داده ن ...

معذرت میخام من بیشتر واسه اون اکانت ناراحت شدم که گفتی به غیر از نی نی سایت نمیخام جای دیگه با کسی در ارتباط باشم

خب اوکیه

مثلا یجور حرف زدی که من مثلا مردم یا پسرم

منم یه دختر  مث خودت بودم 

کسی که روت کراشه همسایه هست

پروانه🦋🥺

معذرت میخام من بیشتر واسه اون اکانت ناراحت شدم که گفتی به غیر از نی نی سایت نمیخام جای دیگه با کسی د ...

حدس میزدم بهتم توضیح دادم که چرا اینکارو کردم من نگفتم تو پسری خب اگه ناراحت بودی فقط میتونستی بگی اوکی؟🙂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

دمدمی مزاجه خودشم تکلیف خودشو نمیدونه اگرم برگرده باز میره بیشتر رو مخته تا ارامشت وابستکی شدید داری

اره والا دو قطبیه شخصیت ظاهری چیزی حس میکنی؟

پروانه🦋🥺

حدس میزدم بهتم توضیح دادم که چرا اینکارو کردم من نگفتم تو پسری خب اگه ناراحت بودی فقط میتونستی بگی ا ...

حالا خواهر اینا ول کن اشتی🤣🤣

از دکی چخبر

پروانه🦋🥺

حالا خواهر اینا ول کن اشتی🤣🤣از دکی چخبر

والا خاهر نگران شدم میگم چرا جواب نمیده😂😂😂 

هیچ بیخبر تا نبینه که کاری از دستم برنمیاد تو چه خبر🥲

حالا خواهر اینا ول کن اشتی🤣🤣از دکی چخبر

جون من همسایس؟ نکنه اونیه که معلمه یا اونی که مغازه داره؟😂🥲

والا خاهر نگران شدم میگم چرا جواب نمیده😂😂😂 هیچ بیخبر تا نبینه که کاری از دستم برنمیاد تو چه خبر🥲

من یکم میدیم بیا پی وی ادامش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پروانه🦋🥺