الکساا مدیر استارتر عضویت: 1392/03/14 تعداد پست: 306 عنوان پوست حساس 39 بازدید | 5 پست من پوستم خیلی حساسه و نمیتونم از لباس زیر استفاده کنم کشاله هام میسوزه...نمیدونم چیکار کنم....نمیشه هم کلا استفاده نکرد ...چیکار کنم؟ 1403/11/20 | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 10816 لوسیون و کرمی نیس ب پوستت بخوره حساسیتشو درمان کنه؟از جنس لباس زیری ک مناسبته استفاده کناگ نیازه برو دکتر پوست ک کرم اینا بهت بده و رفع بشه ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 15182 فقط زمان پریودی بپوشروغن بدن بزن بایواویل مثلا نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
parvasss عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1077 با روغن زیتون یا بنفشه اون قسمت از بدنتون رو چرب کنین حدالامکان ار لباس زیر نخی استفاده کنین و لباس گشاد. زود ب زود لباس زیر رو عوض کنین
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 15182 لباس زیر نخی و گشاد بپوش نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹