2777
2789

؟؟؟؟؟؟ 

دمنوش   سوپ   دارو    همه چیز میخورم  روزا خوبه شبا انقدر درد میکنه نمیتونم آب دهنمو قورت بدم همشم سرفه میکنم     لطفا اگر راهی دارید دریغ نکنید 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی همیشه اینطوریه یا وقتایی که مریضی!؟

الان  چون مریضم اینطوریه

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

الان چون مریضم اینطوریه

والا تجربه ای راجع بهش ندارم اما فکر نکنم چیز خاصی باشه اگه موقع خوابه که خشکیه اگه بیداری شاید به خاطر اون حساسیت گلوت توی این ایام باشه چون من الرژی داشتم دکتر ازم میپرسید شب اینطوری هستی یا روز

عه دقیقا منم یه ماهی هست اینجوری شدم .....اما نمیدونم چرا خوب نمیشم

خیلی بده    خواب نداریم اصلا 

گلودردت در چ حدی هست

فقط شبا    سرفه و درد در حدی ک آب دهن نمیتونم قورت بدم 

خشکی گلو داری منم دو ماه تینطور بودم بیچاره شدم تا خوب شد 

یکی دو هفته اکتوکلد و استامینوفن خوردم و سر صبح اینقدر سرفه میکردم استفراغم میگرفت کلی زردی تیکه بزرگ از گلوم خارج میشد ، اینقدر اینکار صبح ها تکرار شد که گلوم خوب شد و دیگه عفونت خارج نشد از گلوم و خشکی گلومم خوب شد 

ولی شما برو داروخانه به دکتر بگو تا بهت یه شربت مناسب بده

شبا گلوت خشک میشه 

دستگاه بخور بزار 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
فقط شبا سرفه و درد در حدی ک آب دهن نمیتونم قورت بدم

تیمکس ۴تخمه ۳پستان از عطاری بگیر بخور

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه