2777
2789
عنوان

مجرد بودن تا ابد😂

749 بازدید | 54 پست

من بخاطر اینکه میدونم پدرم هر کی بیاد خواستگاری میشه جای پدر داماد نمیخوام هیچوقت ازدواج کنم‌. بابام همیشه میگه مراسمای عروسی و کادو ها تشریفاته هر کی هر مراسمی میگیره میگه اضافیه میدونم بحث شروط عقد و مهریه هم بشه از بابام باشه کم میگه و هیچ حق و حقوقی نمیگیره. به مامانم دیروز گفتم با این اخلاق بابام من هرگز ازدواج نمیکنم و تا آخر عمرم مجرد میمونم. رسما دستی دستی منو میخواد جلو بقیه بی ارزش کنه. من هم حق و حقوق مثل حق تحصیل و حق اشتغال میخوام هم مراسم هم مهریه معقول عین همه ی دخترای فامیل و از این کمتر باشه هیچوقت ازدواج نمیکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طرز فکرت رو تغییر بده

طرز فکر اشتباهی ندارم منم عین بقیه دخترا آرزو دارم و کوتاه نمیام چیزی که بین همه مرسومه مگه دختر مطلقه یا عیب و ایراد داری هستیم که هیچ کاری برامون نکنن

خوشبختی مهمه فقط

این حرفارو خیلیا زدن و به کم قانع شدن اخرشم تو سری خوردن هر دختری که خودشو‌بالا گرفته الان خوشبخته و مثل چشمشون نگهش میدارن هر دختریم به کم قانع بوده کلی اذیتش میکنن

خودت با داماد توافق کن 

فک کردی این همه دخترو پسر ازدواج کردن فقط ب حرف پدرشون بوده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اره منم مثل تو بی ارزش میکنن

احتمالا مهریم۱۱۴تا عندالاستطاعه بشه😐

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

خودت با داماد توافق کن فک کردی این همه دخترو پسر ازدواج کردن فقط ب حرف پدرشون بوده

اسی منظورش سنتیه

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

طرز فکر اشتباهی ندارم منم عین بقیه دخترا آرزو دارم و کوتاه نمیام چیزی که بین همه مرسومه مگه دختر مطل ...

کلا تعطیلی

من مطلقه ام خواستگار حسابی هم دارم  چقد یه عده تون میسوزین از ماها

ایشالله بدترین ازدواجو بکنی و توام مطلقه بشی ببینی عیب و ایراد واقعی چیه

بله فقط در صورتی که طرف هم درک و شعور داشته باشه

بهتره خودت با کسی آشنا شی 

من با یه پسری آشنا شدم قبول نکرد بااینک واقعا قدش جدی بود ،بهم زدم

کار ب پدرت نداشته باش

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بستگی به آدم رو به روت داره

اگه آدم رو به روت آدم درستی باشه نیاز به حق و حقوق نداری

خیلی پسرهای امروزی خودشون اصلا می‌دن

خیلیا دیدم کل حقوق خودشون دادن ولی مهر ۵ تا بستن گفتن باید شرایط برابر باشه

خیلیا پسرها فامیل دیدم گفتن زنی که نخواد زندگی کنه نیاز به حق طلاق نداره میره در هر حال پس فرق نداره بدی یا نه

عروسی اینا هم خودشون احتمالا بگیرن پدرتون هم ممکنه نسبت به موضع داماد تغیر وضع بده و قبول کنه