2777
2789

من خونمو سال ۹۶  با کمتر از ۲ سال کار کردن و با ۵۰ میلیون خریدم... بعد الان یه مدته بخاطر اینکه ۵۰ متره و قدیمیه همش حرص میخورم... بعد دیدم اونی که خونه نداره چطور ۲ میلیارد بده بخره. باید قدر بدونم....ولی خدایی یه جوون چندسال باید کارکنه ۲ میلیارد جمع کنه با این حقوقا؟؟؟؟ مخم سوت میکشه از فکرش..بخدا ۸ ساله ازدواج کردم بعد از ۸ سال پیاده رفتن شوهرم تازه تونسته یه پژوی صفر بخره.. بعد اون زمون با یک سال کار خونه خریدم..چقدر زندگی سخت شده لعنت به این وضعیت..شغلمونم آزاده تازه...ارزش نداشت ۸ سال واسه یه ماشین انقدر سختی بکشم... هیچ ذوقی ندارم. اما سر خونه تا ۲ سال ذوق داشتم .دیگه میخوام قید پس اندازو بزنم فقط خوش باشم

اول صبحی با این تاپیک اعصابمون خورد نکن

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲میلیارد؟کجا زندگی میکنی خواهر؟با۲میلیارد الان کجا خونه میدن؟خارج از نهرانم دیگه با۲تومن خونه نمیدن

درضمن برو تو دیوار بزن یافت اباد. پر از خونه ۲ میلیاردی و ۳ میلیاردیه سند تک برگ... ولی خب ۵۰متر ۴۰متر

۲میلیارد؟کجا زندگی میکنی خواهر؟با۲میلیارد الان کجا خونه میدن؟خارج از نهرانم دیگه با۲تومن خونه نمیدن

عزیز خارج تهران میتونی پاکدشت خونه بخری با زیر دومیلیارد 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
واقعا سختهبا پولی که جمع کردیم خونه بخریم، نهایت بشه ماشین خرید، با پولی هم که برا ماشین جمع می کنیم ...

یا باید ارث برسه یا گنج.. یا قیدشو بزنی خوش بگذرونی فقط... من تصمیم گرفتم ماشینو بفروشم تا خونمو ۲ خواب کنم... خیلی واسم سخته.. جر خوردم تا ماشینو خریدیم

عزیز خارج تهران میتونی پاکدشت خونه بخری با زیر دومیلیارد

خیلی جاهاش میشه خونه خرید با ۲ میلیارد توی یه محلی که میشناسم با ۲ تومن ۱۰۰متری نوساز میدن. کلا تا تهران نیم ساعت فاصله داره.. دیوار پره از اگهی

درضمن برو تو دیوار بزن یافت اباد. پر از خونه ۲ میلیاردی و ۳ میلیاردیه سند تک برگ... ولی خب ۵۰متر ۴۰م ...

آشنایی ندارم با این مناطق ولی وقتی شمامیگی هست ومبشه خرید لابد هست خونه ۲میلیاردی