2777
2789
عنوان

کمردرد

278 بازدید | 9 پست

سلام ،خواهشا کسی اگه می تونه کمکم کنه ،دیروز جوگیرشدم نی نی بغل کردم رفتم بیرون کلا ده دقیقه هم نشد ولی بچه سنگین بود ،کیفشم بود،شبش زانو درد بودم ،زانوی پای چپم ،امشب نصفه شبی کمردردم وحشتناک روماکام پماد زدم ولی درد دارم ،سمت چپ کمرم اندازه ی لیمو ترش،چه کار کنم،کیسه آبگرم خوبه؟

کمرت‌ بسته‌ کیسه‌ اب‌ گرم‌ ویکس‌ حمام‌ ماساژ

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کیسه نمک عالیه. یه پارچه رو مستطیل بدوز توش نمک دریا بریز نه زیاد به اندازه ای که زیر شونه و گردنت و بگیره. پهن میکنی دو سانت نمک توش باشه. بذار رو بخاری گرم که شد بذار زیر کمرت روش بخواب. دردتو میکشه

منم هفته قبل کمردردشدیدبودم باداغ کردن نمک حوب شدم البته من نمک معمولی گذاشتم 

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙