2777
2789
عنوان

اسم خواننده مورد علاقت و بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 39 پست
امضاتتالان جلو مامان بابامم میخوای شک کنن بگن چی زدی؟؟😐😂ببرنم تیمارستان؟بعد تو میای آزادم کنی؟🤨😑 ...

تیمارستان رفتن بهتر از مدیون شدنه 

قرتو بده بابااااا😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چی گفته که منیکه ۱۷ سالمه آهنگش وصف حالمه باز میکنم گریه میکنم😭😭

ولی خب من به شخصه زیاد چاووشی تو پلی لیستم نیست ولی آهنگایی که از ته دل گریه کردم: 

گریه کن شجریان 

علیرضا قربانی نشد که بیام 

و فرزاد فرزین که خواننده مورد علاقه خودمه هم میشه باهاش زار زد هم رقصید 😂😭

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نمیشناسم 🥲

چند سالی هست که فوت شدند. از خواننده های پیش از انقلاب بودند. چند سال اخر عمرشون برگشته بودن ایران. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چند سالی هست که فوت شدند. از خواننده های پیش از انقلاب بودند. چند سال اخر عمرشون برگشته بودن ایران.

اخی قلبم شکست کههه😭

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

شما بگو کی رو دوست نداری 😂😭 فقط لطفا به این لیست بلند بالا فرزاد فرزینم اضافه کن😂😭

فرزاد فرزین، گروه سِوِن ، گروه آرین 

لرستانی، حجت اشرف زاده،......

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس

فرزاد فرزین، گروه سِوِن ، گروه آرین لرستانی، حجت اشرف زاده،......

بسه😂😂😂 

همه خواننده ها دیگه درسته!؟😂