pari_moon08 مدیر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 عنوان اسم خواننده مورد علاقت و بگو | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 39 پست اسم خواننده مورد علاقت و از چه آهنگی خوشت اومد ازش و بگو شخصیتشم دوست داری یا فقط صدا و آهنگاش ؟ تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 1403/11/20 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیزنی_لند_لندن عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 379 چی بگم هنوز بعد ۱۰/۱۵ سال آهنگاش ترنده🥲 ببین چی گفته که منیکه ۱۷ سالمه آهنگش وصف حالمه باز میکنم گریه میکنم😭😭
آدامـســـبـادکـنـکـی عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5420 امضاتتالان جلو مامان بابامم میخوای شک کنن بگن چی زدی؟؟😐😂ببرنم تیمارستان؟بعد تو میای آزادم کنی؟🤨😑 ... تیمارستان رفتن بهتر از مدیون شدنه قرتو بده بابااااا😂😂😂😂 مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 ببین چی گفته که منیکه ۱۷ سالمه آهنگش وصف حالمه باز میکنم گریه میکنم😭😭 ولی خب من به شخصه زیاد چاووشی تو پلی لیستم نیست ولی آهنگایی که از ته دل گریه کردم: گریه کن شجریان علیرضا قربانی نشد که بیام و فرزاد فرزین که خواننده مورد علاقه خودمه هم میشه باهاش زار زد هم رقصید 😂😭 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 28796 نمیشناسم 🥲 چند سالی هست که فوت شدند. از خواننده های پیش از انقلاب بودند. چند سال اخر عمرشون برگشته بودن ایران. به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 چند سالی هست که فوت شدند. از خواننده های پیش از انقلاب بودند. چند سال اخر عمرشون برگشته بودن ایران. اخی قلبم شکست کههه😭 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
homay_rahmat عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 3689 شما بگو کی رو دوست نداری 😂😭 فقط لطفا به این لیست بلند بالا فرزاد فرزینم اضافه کن😂😭 فرزاد فرزین، گروه سِوِن ، گروه آرین لرستانی، حجت اشرف زاده،...... لطفا برایم دعا کنید سپاس
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 فرزاد فرزین، گروه سِوِن ، گروه آرین لرستانی، حجت اشرف زاده،...... بسه😂😂😂 همه خواننده ها دیگه درسته!؟😂 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 28796 اخی قلبم شکست کههه😭 یوتیوب سرچ کنید. خیلی صدای خاص و زیبایی دارند. به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
دیزنی_لند_لندن عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 379 ولی خب من به شخصه زیاد چاووشی تو پلی لیستم نیست ولی آهنگایی که از ته دل گریه کردم: گریه کن شجریان عل ... 😭😭
گکگدک عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 3033 تیمارستان رفتن بهتر از مدیون شدنه قرتو بده بابااااا😂😂😂😂 تو هم بیا کنارم با هم قر بدیم!😂✌