2777
2789
😂😂😂😂بعضی اوقات میاد تو سرم چرا قدم کوتاهه

ای عزیزم😅بیخیال قد. هزار تا ملاک و معیار وجود داره برای ازدواج مطمئن باش کسی ک بخوادت نمیگه وای چقدر ریزه بای😄🤭❤منم مثل توام لاغروکوتاه و یبارم ازدواج کردم بچه‌دارم شدم همه چی هم عالی و خوب. اعتماد بنفس داشته باش🤩🤗😇

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

اخه اطرافم همه بلندن بعضی اوقات میگم چرا من باید کوتاه باشم😂😂😂دیگه یهو میاد تو ذهنم

عیب نداره این معیارهای فضیلت تو نی نی سایته  ن تو جامعه. مسی الان میتونه با پولش کلی آدم قد بلند رو بخره بفروشه ب خدمت بگیره هنر آدم ب عقل و تلاش‌ش هست نه دوسانت کمتر و بیشتر 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته عزیزم؟ 

بعد پریودی رشد کردی ؟ 

دختر منم کلاس ششمه، قدش ۱۵۵..یک ساله پریود میشه، خیلی نگرانم رشد نکنه دیگه.. تو یک سال اخیر حدودا ۲ سانت قد کشیده فقط.. خودم هم بلند نیستم.. ۱۶۱ هستم.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
اره🫠🫠😂😂😂😂لامصب نمیره بالا

ب این فکر کن صدها نفر همقد و کوتاه تر از تو وجود دارن.. هزاران نفر با قد زیر۱۴۰ ب بهترین جاها و موقعیتها رسیدن و بهترین ازدواجها رو داشتن انقد قدو توی ذهنت بزرگش نکن

استاد دانشگاه ما ی خانم خیلیی چاق فکر نکنم ۱۴۰ هم میشد خیلی کوتاه بود ولی پراز دانش و جذبه و اعتماد بنفسی داشت که همه جلوش خم و راست میشدن

😂برعکس تو من اصلا فکر نمیکنم قدم مشکلی داره😁😍

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

خب کلاس ششم هست وقت برای رشدش هستبیشتر ورزش های کششی انجام بده شنا و والیبالمن اشتباه کردم اون موقع ...

همه رو انجام میده.. مدام طناب میزنه، بسکت و شنا می‌ره.. ورزش کششی... خودم با ۱۶۱ همیشه بابت قدم ناراحت بودم.. یه عمر به همه قد بلندا با حسرت نگاه کردم.. خدا کنه لاقل به ۱۶۰ برسه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
ب این فکر کن صدها نفر همقد و کوتاه تر از تو وجود دارن.. هزاران نفر با قد زیر۱۴۰ ب بهترین جاها و موقع ...

ممنونم بابت حرفای قشنگت❤️ حس خوبی گرفتم ازت

ی دنیا ممنون برای وقتی که گذشتی برام❤️🫂