2777
2789
😂😂😂😂بعضی اوقات میاد تو سرم چرا قدم کوتاهه

ای عزیزم😅بیخیال قد. هزار تا ملاک و معیار وجود داره برای ازدواج مطمئن باش کسی ک بخوادت نمیگه وای چقدر ریزه بای😄🤭❤منم مثل توام لاغروکوتاه و یبارم ازدواج کردم بچه‌دارم شدم همه چی هم عالی و خوب. اعتماد بنفس داشته باش🤩🤗😇

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

اخه اطرافم همه بلندن بعضی اوقات میگم چرا من باید کوتاه باشم😂😂😂دیگه یهو میاد تو ذهنم

عیب نداره این معیارهای فضیلت تو نی نی سایته  ن تو جامعه. مسی الان میتونه با پولش کلی آدم قد بلند رو بخره بفروشه ب خدمت بگیره هنر آدم ب عقل و تلاش‌ش هست نه دوسانت کمتر و بیشتر 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته عزیزم؟ 

بعد پریودی رشد کردی ؟ 

دختر منم کلاس ششمه، قدش ۱۵۵..یک ساله پریود میشه، خیلی نگرانم رشد نکنه دیگه.. تو یک سال اخیر حدودا ۲ سانت قد کشیده فقط.. خودم هم بلند نیستم.. ۱۶۱ هستم.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
اره🫠🫠😂😂😂😂لامصب نمیره بالا

ب این فکر کن صدها نفر همقد و کوتاه تر از تو وجود دارن.. هزاران نفر با قد زیر۱۴۰ ب بهترین جاها و موقعیتها رسیدن و بهترین ازدواجها رو داشتن انقد قدو توی ذهنت بزرگش نکن

استاد دانشگاه ما ی خانم خیلیی چاق فکر نکنم ۱۴۰ هم میشد خیلی کوتاه بود ولی پراز دانش و جذبه و اعتماد بنفسی داشت که همه جلوش خم و راست میشدن

😂برعکس تو من اصلا فکر نمیکنم قدم مشکلی داره😁😍

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

خب کلاس ششم هست وقت برای رشدش هستبیشتر ورزش های کششی انجام بده شنا و والیبالمن اشتباه کردم اون موقع ...

همه رو انجام میده.. مدام طناب میزنه، بسکت و شنا می‌ره.. ورزش کششی... خودم با ۱۶۱ همیشه بابت قدم ناراحت بودم.. یه عمر به همه قد بلندا با حسرت نگاه کردم.. خدا کنه لاقل به ۱۶۰ برسه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
ب این فکر کن صدها نفر همقد و کوتاه تر از تو وجود دارن.. هزاران نفر با قد زیر۱۴۰ ب بهترین جاها و موقع ...

ممنونم بابت حرفای قشنگت❤️ حس خوبی گرفتم ازت

ی دنیا ممنون برای وقتی که گذشتی برام❤️🫂