2821
2789
عنوان

اعتراف کن

180 بازدید | 27 پست

سلام

بیایید اعتراف کنیم

به چیزی که پنهون کردیم

به عشق،به دوست داشتن،به رفتار،به کردار،به خود واقعیتون به و هزار چیزی که تابحال پنهان بوده

از خودم شروع میکنم

دروغ چرا من اونقدرام سنگ دل نیستم ،اتفاقا گریه کردنم بلدم ،حتی ناز کشیدنم بلدم،حرفاش قشنگ و با محبت زدنم بلدم 

فقط میترسم بروز بدم،میترسم نسبت به آدم اشتباه توی موقعیت اشتباه بروز بدم،میترسم بدونه میتونه بهم ضربه بزنه،بدونه برام مهمه،بدونه دوسش دارم یا نبودنش نابودم میکنه

تاحالا خیلیا رو بخاطر همین رفتارم از دست دادم،نشون ندادم مهمه،نشون ندادم دوسش دارم، طرفم خسته شد و رفت..

من از ابراز احساست و نشون دادن خود واقعیم میترسم..

.

.

شما از چی؟🥲

در جستجویِ کور سویی از اُمید..

به همه میگم دوست ندارم بچه دار شم درصورتی که دلم قنج میره واسه بچه

الهی بگردم واسه دلت..

امشالله خدا به حق همین بارون و رحمت الهی دامن همه چشم انتظارا رو سبز کنه

انشالله به زودی تیکت بارداری تا زایمان بزاری عزیزوممم🥲🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به همه میگم دوست ندارم بچه دار شم درصورتی که دلم قنج میره واسه بچه

منم البته برای بچه ی دوم همه میگن بیارگفتم دیگه اعصاب بچه روندارم ولی دروغ گفتم شرایطمون جورنیست اصلا حالم بدمیشه همش بقیه میگن بیارکاش میشدبگم دلیلش بهشون 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
فقط اینجا بی مهابا میگم دلم ازدواج میخواد اما بیرون مجبورم طوری رفتار کنم که دختر موفقم که شوهری نیس ...

عزیزوممم

انشالله به وقتش آدم درستش بیاد و بشی خانومِ آقاییِ موفق😁🤍

منم البته برای بچه ی دوم همه میگن بیارگفتم دیگه اعصاب بچه روندارم ولی دروغ گفتم شرایطمون جورنیست اصل ...

انشالله به وقتش نینی میاد و هرچی شرایط ناجور و جپر میکنه

ایمان داشته باش به پازل خدا🙃🤍

منم البته برای بچه ی دوم همه میگن بیارگفتم دیگه اعصاب بچه روندارم ولی دروغ گفتم شرایطمون جورنیست اصل ...

خدا همون یکی رو حفظ کنه براتون 🌱

واسه من همه میگن شما که خودتون این کاره اید برید دنبالش و فلان ولی نشد دیگه بدرک سیاه 💔چند وقت پیش عمه ی شوهرم برام فیلم نازایی فرستاده میگه خدا مشکلتون حل کنه

.️.🩷🌝..

انشالله به وقتش نینی میاد و هرچی شرایط ناجور و جپر میکنهایمان داشته باش به پازل خدا🙃🤍

انشاالله عزیزم به خداایمان دارم گلم وگرنه جزخداکسی روندارم

چقد منی تو‌ منم اصلااا نمیتونم احساساتمو بروز بدم

کاش بتونم..

خیلیارو از دست دادم

تو حسرت رفاقت با خیلیام ولی اونا زده شدن ، خسته شدن

خدا همون یکی رو حفظ کنه براتون 🌱واسه من همه میگن شما که خودتون این کاره اید برید دنبالش و فلان ولی ...

قربونت عزیزم انشاالله به حق جدم دامنت سبزمیشه گلم ادم اززخم زبون زدن بقیه یه موقع هایی کم میاره ولی من دلم روشن حتماحتماباردارمیشی گلم

کاش بتونم..خیلیارو از دست دادمتو حسرت رفاقت با خیلیام ولی اونا زده شدن ، خسته شدن

حالا دوست که نه ولی شاید باورت نشه تا حالا یه بار هم به مامانم نگفتم دوستت دارم 😥🥺

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز