2777
2789
عنوان

اختلال روانی دارم شخصیت مرزی

219 بازدید | 21 پست

هنوز نمیتونم باور منم

وحشتناکه

اصلا نمیتونم بپذیرم

دوساله روانشناس میرم بهم نگفته بود فقط باهام کار میکرد

دوهفته پیش افکار خودکشی داشتم رفتم روانپزشک اون بهم گفت و دارو داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی بشر هرکدوم یه اختلالی دارن عزیزم

یکی افسردگی داره

یکی نشانگان اضطراب داره (حتی اگه اختلال هم نداشته باشه ۴ تا نشونه اش رو حداقل دارن اون وسط)

اونی هم که میگه من هیچ اختلالی ندارم و گل بی خارم مشکوک به خودشیفتگیه

برای خودت بزرگش نکن

شبیه بدن که یه بار سرما میخوره یه بار یکی ام اس میگیره. اینم همونه چه فرقی داره مگه!

تو اختلالات ما صدتا عامل شرکت دارن. از خانواده هامون بگیر تا ژنتیکمون تا محیطمون و و و

دیگه مرزی شدید ترینشه

نه مرزی هم یه اختلال شخصیته عین بقیه اختلالای شخصیت

اگه واقعا بخوای مثلا بیای بگی کدوم بدتره و کدوم بهتر، خب ضداجتماعی که همدلیش صفره میره عین آب خوردن آدم میکشه رو بذار تو شدید! یا مثلا اسکیزوفرن که اصلا درکی از دنیای اطرافش نداره هذیان توهم داره رو بذار!

اصلا اینجوری نگاه کردن به اختلالا درست نیست

روانپزشک هم خدا نیست ممکنه تشخیصش درست نباشه، دقیقا درست هم باشه بازم تراپی رو ادامه بده

همینقدر که آگاهی داری از اینکه مشکلی هست صد پله از آدم نا آگاه جلوتری. سخت نگیر به خودت و خودت رو اذیت نکن الکی

نه مرزی هم یه اختلال شخصیته عین بقیه اختلالای شخصیتاگه واقعا بخوای مثلا بیای بگی کدوم بدتره و کدوم ب ...

روانشناسم هم تایید کرد وقتی بهش گفتم و گفت ما رو نشونه هات کار کردیم و پیداشون کردیم تو الان از اسمش ترسیدی

ولی واقعا خیلی سخته فکر کنی تهش اضطرابی هستی بعد بفهمی مرزی بودی

از یه ج

نه مرزی هم یه اختلال شخصیته عین بقیه اختلالای شخصیتاگه واقعا بخوای مثلا بیای بگی کدوم بدتره و کدوم ب ...

از یه جنبه خوبه که فهمیدم این همه حس پوچی عمیق و طرد شدید که داشتم واسه چی بوده ولی اسمش بنظرم خیلی ترسناکه

از یه جنبه خوبه که فهمیدم این همه حس پوچی عمیق و طرد شدید که داشتم واسه چی بوده ولی اسمش بنظرم خیلی ...

ترسناک نیست  نگران نباش

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((