2777
2789

سلام خانوما کسی تاحالا این کارو واسه بچش انجام داده؟من پسرم تازه آنتی بیوتیکش تموم شده که دوباره تب کرده و مریض شده ایندفعه تصمیم گرفتم دیگه آنتی بیوتیک ندم فقط تب بُر دادم بهش 

منتها الان میخوام پیاز بذارم کف پاش بنظرتون نتیجه میده ؟

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شنیدم اینو

حتی واسه گوش درد هم میگن یه مقدار بذارین داخل حفره گوش

وتسه عفونت واژن هم سیر رو با نخ بذارین داخل واژن

ولی امتحان نکردم

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
منم شنیدم اینو حتی واسه گوش درد هم میگن یه مقدار بذارین داخل حفره گوش وتسه عفونت واژن هم سیر رو با ...

ای خدا خسته شدم 

آنتی بیوتیک پشت آنتی بیوتیک دیگه درمونده شدم بخدا 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
ای خدا خسته شدم  آنتی بیوتیک پشت آنتی بیوتیک دیگه درمونده شدم بخدا

مطمئنی هر دفعه عفونت داره که انتی بیوکیک میدی؟؟؟؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
دکترش میده عزیزم تازه دوماه قبل دوتا هم پنی سیلین زده 😭

برای سرماخوردگی میگن بهترین انتی بیوتیک انار پخته هست

انار رو با پوست بذار رو شعله پخش کن رو گاز هی بچرخونش چند دقیقه یکبار که کامل بپزه.

هفته ای یکبار هم شلغم بخورین اونم انتی بیوتیک داره اینطوری کمتر مریض میشین

تو خونه هم سعی کن چند روزی یک دفعه اسفند دود کنی که ضدعفونی بشه

یه جا دیگه هم خوندم که یه شلغم خام وردار

داخلش رو خالی کن (مثل کاسه میشه)

بعد توش عسل بریز

بذارش یه گوشه چند ساعت بعد یه عصاره از زیرش خارج میشه که عالیه واسه سرماخوردگی.

میتونی هم از عطاری 4 گل بگیری دم کنی