سلام عزیزم به نظرم در کل اول ببین جنس موهات چیه چون موهای چرب کلا ریزش بیشتری داره حجم مو کممیشه اما رشد و طول مو خوبه من خودم کلا موهام با صابون میشورم تا قبل اینکه چرب بشه یا بخوام از روغن چیزی واسه مو استفاده کنم اصلا ریزش نداره اما خب موی خشکهم بدی که داره حالت وز دلره که میشه درحد دو قطره به ساقه مو روغن زد بعد اینکه آب پیاز واسه مو خوبه و گیاه رزماری بگیری تو آب بجوشونی از آبش واسه شستشو مو استفاده کنی خلاصه که علت و انواع روش هارو امتحان کن انشالله که نتیجه میگیری گرچه در کل کیفیت خود آب و شوینده ها هم اومده پایین و تاثیرات بدی میذاره
درمورد فوت نامزدتون هم تسلیت میگم جز یکی از درجات شهادت میشه چون واسه کمک به مردم و خب خانواده سرکار میرفتند اینطور پیش اومده ولی واقعا اون راننده هم باید حواسش بیشتر باشه دیگه آدم تا از ماشین پیاده میشه تا به جاده برسه بالاخره جز حریم شخصی طرف هست اون ماشین درست تو لاین خودش نبوده گرچه بالاخره پیشامد بخواد پیش میاد اما خب واقعا یک سری راننده ها افتضاح و بی دقت رانندگی میکنند ما هم چند از فامیلای دورمون در اثر اصابتماشین بهشون فوت کردند در کل خیلی امارتصادفات زیاد شده نزدیک عید هم هست که دیگه بیشتر هم میشه واقعا همچین آدمایی لیاقت گرفتن گواهینامه رانندگی ندارند وقتی نمیتونند با احتیاط رانندگی کنند
انشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری متاسفانه بهار عمر بعضی ها کوتاهه روزگار زود گل هاشو میچینه اتفاقا منم چهارم اردیبهشت سه شنبه بود خواب قبر و فوت یک جوان دیده بودم که شنبه هشتم اردیبهشت سکته و فوت کردند با اینکه کاملا هم سالم بودند دقیقا تاپیک خوابتون دیدم تعجب کردم که تقریبا تو روزای مشابه و با فاصله زمانی یکسانی رخ داده و اون حقیقت میشه اما خب وقتی نمیشه جلوی این هشدار گرفت نمیدونم چرا پس آدم باید خوابشو ببینه
اما خب دیگه نمیشه کاریش کرد رسم روزگار همینه هر آدمی یک روزی میاد یک روزی هم باید بره فقط خدا به بازماندگان صبر بده در کل خیلی سخته مخصوصا جوان ناکام باشه با کلی امید آرزو اما خب دیگه این اتفاق سن نمیشناسه لیوان عمر هر کی گنجایش خودشو داره
انشالله دیگه غم نبینی عزیزم💗