2777
2789
عنوان

توصیه تون چیه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 110 پست
خوش بحال نداره،رشته پر ریسکی هستش،دیسک گردن و دست و کمر و اینا درگیره از همه مهمار بیمای های واگیر.. ...

هر شغلی سختی خودشو داره

چندماه درس خوندی براش؟سمپادی بودی؟

بحث خانواده منم همون پزشکیاس

عزیزم هر آدمی یه پتانسیلی داره دیگه به خودش نمیتونه دروغ بگه مثلا با یه سال خوندن و با کلاس و تست و جزوه و اینا فقط میتونه اون پتانسیل رو تقویت کنه نمیتونه معجزه کنه حالا شما ببین اگه مثلا پیرا پزشکی ها میتونی نمیدونم زیاد وارد نیستم به تجربه مثلا پرستاری مامایی آزمایشگاهی اینا بازم خوبه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مهم ترین چیزی ک میخوام اینه برم شهر دیگ و دیگ برنگردم شهرمون از خانوادم دور باشمجدای از این ازادی ...

ببین فرهنگیان معمولا بومی گزینیه خب؟

یعنی اگه تو شهر خودتون اون رشته ای که قبول شدی ارائه بشه،قطعا همون شهر خودت میوفتی.

مثلا رشته آموزش ابتدایی هارو همه شهر ها دارن،پس هرکس ابتدایی میخونه تو شهر خودشه .

ولی رشته های دبیری اینطوری نیستن،مثلا شهر ما آموزش ادبیات رو داره،ولی آموزش علوم تجربی رو نداره. 

بخاطر همون من بعضی از بچه های شهر های مجاور رو دیدم که تو دانشگاه مان،عوضش دوستم که آمورش علوم قبول شد رفت یه شهر دیگه..

اگه آزادی براتون مهمه، فرهنگیان براتون سخت میشه.

چون محدودیت پوشش داره!

چادر همه تو دانشگاه میپوشن،شلوار نباید تنگ باشه،مانتو نباید کوتاه باشه،مو نباید معلوم باشه،لاک نباید بزنی،آرایش رو خیلی گیر نمیدن اگه خیلی تابلو نباشه،

حقوقش هم حکم امسال ۱۰ تومنه،ولی بخاطر کسریات خوابگاه و بیمه و اینا کلا ۴ و خورده میدن.

خوابگاه هم هر شهر بستگی داره چطور باشه،خوابگاه ما خوبه بد نیست ولی عالی عم نیست..

اگه رویای رفتن به یه دانشگاه خوب رو در سر داری فرهنگیان نرو،چون فرهنگیان بیشتر شبیه متوسطه سومه،

هم اینکه تک جنسیتیه،هم محدودیت داره،هم ساختمون های آموزشی شبیه دانشگاه نیستن،همشون قبلا دبیرستان بودن و در سال نمیدونم چند که دانشگاه فرهنگیان تخصصی فعالیتش شروع کرد تغییر کاربری دادن

رشتت چی بود از کی شروع کردی با چه ترازی دعوت شدی

تحربی بودم.

من پشت موندم از مهر شروع کردم ولی فراز و نشیب خیلی داشتم دی رو عملا از دست دادم

ولی از بهمن هم برای فرهنگیان هم نهایی حدی خوندم.

با تراز ۷ هزار و ۸۰۰ اینا بود فکر‌کنم

نمیزارنمن عاشق ریاضیمکامپیوترموسیقیورزشحتی یدونشم نمیزارن

چیو میذارن ؟ با چه چیزایی موافقن ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

درسهاتو بخون واسه خودت کسی بشی. رویایی نباش ازخونه رفتن وفلان. به جایی میرسی ک آرزوداری این شب برگرده

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

تحربی بودم.من پشت موندم از مهر شروع کردم ولی فراز و نشیب خیلی داشتم دی رو عملا از دست دادمولی از بهم ...

هوش چطوری میخوندی یکیم چه مباحثی چیا خوندی با چند ساعت منم پشت کنکورم اما میخام دیگه برم واقعا هدفمم معلمیه میشه راهنمایی کنی

میگذره میرسیم میبینیم :)

حتما برو دانشگاه

از الان پول دربیار و دستتو از جیب خانواده دربیار.

برنامه نویسی کامپیوتر یادبگیر و میتونی به درآمد خیلی خوب برسی

سئو و ادمینی هم خوبه برای شروع 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ببین فرهنگیان معمولا بومی گزینیه خب؟یعنی اگه تو شهر خودتون اون رشته ای که قبول شدی ارائه بشه،قطعا هم ...

نه من اصلا ادم فرهنگیان نیستم با چیزایی ک میگی

همین اکانتامو چک کنن ردم میکنن به بقیش نمیرسم