2777
2789
عنوان

توصیه تون چیه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 110 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بیرون رفتن از خونه از کی تاحالا رویایی شده؟؟خدا بهت دو تا پا داده خب برو بیرون نکنه کمک میخوای ...

وایییییییی شما چقد نمکدون بی نمکییییی نخیر کمک نمیخوام پاهامم سالمن

گفتم رویای رفتننننننن از خونه رو دارم نه بیرون رفتن

رفتن یعنی مستقل شدن جدا زندگی کردن شهر دیگ زندگی کردن متعلق به جای دیگر بودن

ببین به طور کلی اره،مثلا درچه مورد شنیدی بگو،تا بهت بگم آیا اونطوری هست یا نه

من مهم ترین چیزی ک میخوام اینه برم شهر دیگ و دیگ برنگردم شهرمون از خانوادم دور باشم

جدای از این ازادی برام مهمه

حقوق خوابگاه

به نظرم فقط یه آدم بی هدف و بی انگیزه و بی دغدغه اونم توی این اوضاع می‌تونه بدون اهمیت به رشته دانشگ ...

الان بجز پزشکی ها یه رشته به من نشون به که اشباع نشده باشه از حسابداری تا حقوق تا اقتصاد تا مهندسی ها هر ساله کلی خروجی مازاد بر نیاز بازار داره من رشته خودم میگم به کسی دیگه بر نخوره حسابداری الان با حسابداری دانشگاه آزاد هیچ فرقی نداره با حسابداری مثلا ۴ سال بخونی بری ملی ولی وقتی ۱۸ سالگی وارد دانشگاه بشی فرقش با ۲۲ سالگی رو میفهمی 

وایییییییی شما چقد نمکدون بی نمکییییی نخیر کمک نمیخوام پاهامم سالمنگفتم رویای رفتننننننن از خونه رو ...

ای خداااا عصبانی نشو😂

اشتباه متوجه شدم 

فکر کردم منظورت اینه حال و حوصله نداری از خونه بیرون بری😂😂😂😂😂

ای خداااا عصبانی نشو😂اشتباه متوجه شدم فکر کردم منظورت اینه حال و حوصله نداری از خونه بیرون بری😂😂� ...

نه عصبی نیستم از کسایی ک همچیو به سخره میگیرن بدم میاد