2777
2789
عنوان

توصیه تون چیه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 110 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیو میذارن ؟ با چه چیزایی موافقن ؟

پزشکی

دندانپزشکی

داروسازی

رشته های تاپ

ولی با دانشگاه شهر دیگ مشکلی ندارن.

من ضریب هوشی بالایی دارم نمراتم همیشه بالا بوده تک بچم مادرم فوت شده برا همین توقع بالاس

درس نمیخونم شیطنت زیاد بازیگوشی زیاد عدم تمرکز و و و

درسهاتو بخون واسه خودت کسی بشی. رویایی نباش ازخونه رفتن وفلان. به جایی میرسی ک آرزوداری این شب برگرد ...

خونه خیلی اذیتم میکنن شرایطم خاصه

جایی رو ندارم برم پشتوانه ندارم هی میگن گمشو برو بیرون بسه دیگ زیاد بودی

حتما برو دانشگاهاز الان پول دربیار و دستتو از جیب خانواده دربیار.برنامه نویسی کامپیوتر یادبگیر و میت ...

عاشق کامپیوترم اگر مجبورم به تجربی نمیکردن شاید الان دانشگاه تهران کامپیوتر میخوندم

پزشکیدندانپزشکیداروسازیرشته های تاپولی با دانشگاه شهر دیگ مشکلی ندارن.من ضریب هوشی بالایی دارم نمرات ...

فقط درسو موافقن ؟

خودتم به این چیزا علاقه داری ؟

ببین درس خوندن تو این رشته ها ینی چندین سال پیوسته درس خوندن و مطالعه کردن تو دوست داری اینارو ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره