dokhinazzz مدیر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1651 عنوان ژل لب زدم | مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 18 پست لبام خشکه وحس میکنم بایدچربش کنم کسی میدونه بعدتزریق ژل لب چه مراقبت هایی لازمه واینک چجورورم وکبودی زودارازبین میره 1403/11/19 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10882 بعدیک هفته اب شدعزیزم...نمیدونم ورم میکنه یانه خداخدامیکنم ورم نکنه...عزیزم باردوم سوم ک میگی بایدب ... نیم سیسی که زدی کمهولی خوبه ضایع نمیشهولی ترمیم بری بهتر میمونهژل روی ژل میمونه اون تایم آب زیاد بخور؛ تاثیر داره توی ماندگاریشقرص آناهیل هم مصرف کردی؟
dokhinazzz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1651 نیم سیسی که زدی کمهولی خوبه ضایع نمیشهولی ترمیم بری بهتر میمونهژل روی ژل میمونه اون تایم آب زیاد بخو ... اره عزیزم دیروزم خب براترمیم بعدیک هفته رفتم نمیدونم به موقع رفتم یانه اخه شنیدم بایددوهفته یاسه هفته بگذره بعدبری ترمیم ولی چون ژل من تقریباتمامش اب شده بوددیروزرفتم...قرص اناهیلم مصرف میکنم امانمیدونم چکارکنم ورمش بخوابه امشب مهمونی مهمیه نمیخام ضایع باشه
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10882 اره عزیزم دیروزم خب براترمیم بعدیک هفته رفتم نمیدونم به موقع رفتم یانه اخه شنیدم بایددوهفته یاسه هفت ... میتونی آمپول دگزا بزنی اگه خیلی ورم داره و شب دعوتی داروخانه برو بگیر بزن ژل که میزنی بهت گفت آب باید بخوری؟
mamaneeradiin عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 10547 اره عزیزم دیروزم خب براترمیم بعدیک هفته رفتم نمیدونم به موقع رفتم یانه اخه شنیدم بایددوهفته یاسه هفت ... کجایی خانمی چیکار کردی خونه اجاره کردی