imewhdiop مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 33 عنوان میشه بیاین یه لحظه 178 بازدید | 24 پست من شنیدم که اگه هوا داخل رگ تزریق بشه ادم میمیرهچند تا سوال داشتم از کسایی که اطلاعات دارن تو این زمینه هوا باید توی رگ اصلی تزذیق بشه یا فرقی نداره؟چقدر هوا باید تزریق شه؟بعد از تزریق در جا میمیره ادم یا چی؟ 1403/11/19 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirmohammada عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 420 فکر نکنم روش قطعی و جالبی باشه ولی تاجایی که شنیدم یه سرنگ هم کافیهاز هوش مصنوعی روش هارو بپرس کمکت میکنه فقط یجور بپرس نفهمه میخوای خودتو بکشیالبته نکش بنظرم یهو میری میبینی اونورم آتیشه بدتر از اینجابازم خودت میدونی
فاریـا7 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 277 تو فک کن اره من تخصصی در این زمینه ندارم متاسفانهبزن گوگل اما به نظرم کمی صبر کن نکش آدمو صبر..
فاریـا7 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 277 فکر نکنم روش قطعی و جالبی باشه ولی تاجایی که شنیدم یه سرنگ هم کافیهاز هوش مصنوعی روش هارو بپرس کمکت ... اره خودکشی ک بدترین کاره به نظرم من این بهم ثابت شده، که صبر باید کرد حتی تا اخر دنیا اما صبر ک داشته باشی قدرتمندی صبر..
amirmohammada عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 420 اره خودکشی ک بدترین کاره به نظرم من این بهم ثابت شده، که صبر باید کرد حتی تا اخر دنیا اما صبر ک داشت ... خب پس براچی راهشو میپرسی
amirmohammada عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 420 من نپرسیدم ک اهان فکر کردم استارتری حواسم نبود😐افلاین شدشالان خودشو میکشه یعنی؟
فاریـا7 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 277 اهان فکر کردم استارتری حواسم نبود😐افلاین شدشالان خودشو میکشه یعنی؟ ن با فکر نکنم اخه خودکشی با سرگن چقدر دردناک ی قرص کارو سرهم میاره خب😁، از ته دلم دعا میکنم خدا به قلبش ارامش بده..
amirmohammada عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 420 ن با فکر نکنم اخه خودکشی با سرگن چقدر دردناک ی قرص کارو سرهم میاره خب😁، از ته دلم دعا میکنم خدا به ... نه قرصاام میزنن معده رو خراب میکنن نمیکشن بدتر میشه
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2480 خودکشی ؟ ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2480 چرا پروفایلم تایید نمیشه؟؟ ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
فاریـا7 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 277 نه قرصاام میزنن معده رو خراب میکنن نمیکشن بدتر میشه ی قرص برنج تامام..