2777
2789
عنوان

یهو استرس کامل نبودن میگیرم

113 بازدید | 27 پست

نمیفهمم بعضی روزا خدای اعتماد به نفسم ،بعضی روزا منفی هستم ...به خودم گیر میدم ،فلان کنم بیسار کنم ،هفت ماهه اینستا ندارم دوستان ،ربطی به مجازی نداره 

اعتماد به نفس واقعا تو زندگی مهمه ...کاش اعتماد به نفس ثابتی داشتم ،تپش قلب گرفتم 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو منی یا من توعم؟

😅👌آخه برای من ناجوره ،الان گیر دادم که چونه مو کوچیک کنم 😂حالا صورتم اندازه کف دسته از بس کوچیکه ،بینیم زیادی کوچیکه ،یه مقدار دندونام بیرونه ولی دکتر گفت نیاز به ارتودنسی نداری ،فقط صورتم لاغره 

اعتماد به نفس ثابت نیست واس همه بالا پایین میشه فقط تو ظاهر باید نشون بدی همیشه بالاست

مشکل من همون ظاهره متاسفانه ،یهو با خودم میگم مردم پشتم چی میگن 😅😐 استرسی گرفتم که از کار افتادم اصن

😅👌آخه برای من ناجوره ،الان گیر دادم که چونه مو کوچیک کنم 😂حالا صورتم اندازه کف دسته از بس کوچیکه ...

من دندونام کج و کولس باید ارتودنسی کنم 🥲 خیلی اعتماد بنفسم اومده پایین با اینکه از لحاظ ظاهری خوبما فقط دندونم الان رو مخمه 

مشکل من همون ظاهره متاسفانه ،یهو با خودم میگم مردم پشتم چی میگن 😅😐 استرسی گرفتم که از کار افتادم ا ...

هرکی درگیر خودشه مردم اصلا وقت ندارن پشت کسی چیزی بگن 

همینطوری که هستی خوبه این عملای جراحی شروع داره ولی پایان نداره میفته رو چرخه معیوب چونمو کوچیک کنم کوچیک میکنی میگی حالا پیشونیمو کوتاه کنم بعد زاویه فک بندازم بعد فلان کار کنم اخر میبینی شدی از این پلنگ ملنگای پروتزی😂

من دندونام کج و کولس باید ارتودنسی کنم 🥲 خیلی اعتماد بنفسم اومده پایین با اینکه از لحاظ ظاهری خوبما ...

درک میکنم‌هزینه ارتودنسی هم بالاست ،منم بدم نمیاد انجام بدم

هرکی درگیر خودشه مردم اصلا وقت ندارن پشت کسی چیزی بگن همینطوری که هستی خوبه این عملای جراحی شروع دار ...

من زاویه فک خدادای دارم متاسفانه و صورتم لاغره،بینیم اندازه انگشت کوچیکمه ،چشام روشنه و‌درشته مشکلی نداره ولی فک و چونه م به صورتم زیاد نمیاد ،از بچگی مشکل داشتم ،خیلی دکتر رفنم گفته جلو نی عمل نمیکنیم ،فک کنم بیشترین ایراد صورتم لاغریشه ،بهم گفتن چون صورتت لاغره چونه تو بزرگ و جلو میببنی ،ولی من صورتم ژنتیک لاغر و‌ریزه ،وگرنه وزن و‌قدم متناسبه 

من زاویه فک خدادای دارم متاسفانه و صورتم لاغره،بینیم اندازه انگشت کوچیکمه ،چشام روشنه و‌درشته مشکلی ...

خب خوبی دیگه ول کن هرچقدر بیشتر بچسبی به قیافت بیشتر ازش ایراد درمیاری

من یه دندوم کجه فقط رفتم گفت ارتودنسی کنی مدل فکت تغییر میکنه رو چهرت تاثیر میذاره دیگه نکردم

من بدم نمیاد رو مدل فکم تاثیر بذاره فکم زاویه داره و صورتم لاغر