2777
2789

دوستان من از چهرم راضیم همه ام بهم میگن خوبی بینیم مشکل داشت که عملش کردم بماند که چقد رو اونم عیب گذاشت که خیلی طبیعی عمل کردی دماغ باید مثل باربی باشه فلان....الانم بهم گیر داده گونه نداری برو صورتتو ژل بزن اینجوری پسرا نگات نمیکنن درصورتی که کلی پیشنهاد دارم ولی همش دنبال اینه وقتی میره تو خیابون همه پسرا نگاش کنن اگه نگاهش نکنن دیگه حالش خراب میشه بیرون نمیره از بس ایناروهم به من گفته حس میکنم داره روم تاثیر میذاره که همش درگیر ژل و عمل و اینا شم درصورتی که من چهره نچرال دوست دارم و نود درصد پسرایی که دیدم از دخترای نچرال تعریف میکنن هرچند اصلا برام نظرشون مهم نیست فقط در رابطه با حرف دوستم میگم یجوری تو گوشم خونده حس میکنم ژل نزدم یه چیزی کمه 😐واقعا تاسف داره اینا

آخه پسرای توی خیابون ب چ درد میخورن 

مهم اینه ی مرد درست حسابی گیزت بیا سرکاری فامیلی جایی

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم باهاش قطع ارتباط میکردم....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

دوستت غلط می‌کنه نزار حرفای بقیه روت تاثیر بزاره خودت از فیست راضب باشی کافیه

دقیقا و کاملا راضیم این حرفاش بنظرم فقط از کمبود اعتماد به نفس می‌تونه باشه 

همینو بگو حالم بهم میخوره از این طرز فکر

من خواهرام همش میگن دماعت گنده فلانه ولی من عمل نمیکنم دوست ندارم اصلا برام مهم نیس کسی خوشش بیا یا نیاد مسخره کنه یا نکنه

مردم اگر مرد واقعی باشه به چهره نگاه نمیکنه منم دوست دارم خودم دوست داشته باشه نه عملی باشم

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

من حرف شوهرمم راجب قیافم برام مهم نیست اونوقت تو حرف دوستت برات مهمه!ول کن .همون عمل بینی کافی.الان ...

درسته 

همه قیافه ها شکل هم 

من خودم طرفدار چهره هاییم که تکراری نباشن