2777
2789
عنوان

نداری و بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 31818 بازدید | 179 پست
بله عزیزم باید مدیریت میکردید.. ما سه سال اول ازدواج موتور داشتیم همش به شوهرم میگفتم ماشین بگیر ...

ماهم ماشین رو با وام خونگی خریدیم.الان که میخواییم وام مسکن برداریم شوهرم ناراضیه.دوس نداره وام بیرون.میگه وام فقط خونگی....مگه میشه با وام خونگی ..یه خونه حداقل ۶۰متری خرید...

تازه خونه پدرشوهرمیم شوهرمم هرچی در میاره خرج تحصیل من میکنه.خوردو خوراکمون با پدر شوهرم ایناس

ناراحت شدم گلم خداروشکر مستاجر نیستید لااقل 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداییش شوهرت خیلی مرده توی فامیلامون مهندس سراغ دارم که با وجود سه سال گذشتن از ازدواجش و بیکار بود ...

خواهر. شوهر من مهندس معماره .نیره ضایعات با وانت بارش جمع میکنه.خدا بخیر بگذرونه

اسنپ که روزی ۱۰۰ تومن حداقلش شنیدم در میاد ازش. بازم عرض میکنن قصد دخالت ندارم ، واسه همین عرض کردم ...

اسنپ کی گفته روزی 100 تومن ؟ اون اولاش بود الان مسافرها به بهانه اینترنتی پول ریختن میپیچونن مثلا کرایه های 10 تومنیو کردن 6تومن .... شوهره منم مهندسه ولی بالاشهر نشین نیستیم مسکن مهر پردیس هستیم یدونه هم بچه داریم با اجازتون ... سوال دیگه ای نیس ؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
خداییش شوهرت خیلی مرده توی فامیلامون مهندس سراغ دارم که با وجود سه سال گذشتن از ازدواجش و بیکار بود ...

مرسی عزیزم...اره منم مهندسایی که دنبال کار راحت هستن زیاد میشناسم نمی دونم چرا اینجوری هستن ولی شوهرم هر وقت بهش میگم کمتر کار کن من صرفه جویی می کنم میگه اگر کارگری هم بکنم تو باید راحت باشی ...الان کارفرما ها خیلی نامرد شدن واقعا از کسی که درس خونده به اندازه کارگر کار می کشن حتی بیشتر چون می دونن بلده ! 

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
خواهر. شوهر من مهندس معماره .نیره ضایعات با وانت بارش جمع میکنه.خدا بخیر بگذرونه

چه جالب اون مهندس بیکاری که گفتم از اقواممون هست اونم مهندس معماره

آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند ..
عزیزم قلبا دعات کردم .این روزا می گذر پناه بر خدا فقط هر لحظه شکر کن به درگاهش.ان شاالله تن هر سه تا ...

اسمت هم دلگرم کننده س ... آمیییییین 😍

خانما سوره ی احزاب رو بنویسید بذارید تو کوزه تا ظرف شیشه ای و بذارید یک گوشه.. من اینکار رو کردم چن ...

باشه مرسی 😙

اسنپ که روزی ۱۰۰ تومن حداقلش شنیدم در میاد ازش. بازم عرض میکنم قصد دخالت ندارم ، واسه همین عرض کردم ...

این تاپیک فقط برای درد دله ما ام به جز هم دردی کاری از دستمون بر نمیاد لطفا حداقل با حرفاتون دل کسی نشکونین 

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن