ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اسنپ که روزی ۱۰۰ تومن حداقلش شنیدم در میاد ازش. بازم عرض میکنن قصد دخالت ندارم ، واسه همین عرض کردم ...
اسنپ کی گفته روزی 100 تومن ؟ اون اولاش بود الان مسافرها به بهانه اینترنتی پول ریختن میپیچونن مثلا کرایه های 10 تومنیو کردن 6تومن .... شوهره منم مهندسه ولی بالاشهر نشین نیستیم مسکن مهر پردیس هستیم یدونه هم بچه داریم با اجازتون ... سوال دیگه ای نیس ؟
زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
خداییش شوهرت خیلی مرده توی فامیلامون مهندس سراغ دارم که با وجود سه سال گذشتن از ازدواجش و بیکار بود ...
مرسی عزیزم...اره منم مهندسایی که دنبال کار راحت هستن زیاد میشناسم نمی دونم چرا اینجوری هستن ولی شوهرم هر وقت بهش میگم کمتر کار کن من صرفه جویی می کنم میگه اگر کارگری هم بکنم تو باید راحت باشی ...الان کارفرما ها خیلی نامرد شدن واقعا از کسی که درس خونده به اندازه کارگر کار می کشن حتی بیشتر چون می دونن بلده !
کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎