2777
2789

یکی پسر عمومه شغلش دولتیع حقوقش فعلا ۱۷

اخلاقش رو واقعا نمیدونم خیلی باهاش ارتباط نگرفتم خونشون دوره زیاد نمیبینمش.(بدکی نیس اخلاقش)

یکوچولو احساس زرنگی میکنه

خونه داره

تک پسره

یسال ا خودم بزرگ تره

دومی هم داداش رفیقمه.عمان کار میکنه ولی چون تازه رفته درامدش ۷۰ ۸۰بیشتر نیست

چن ماه قبل ایران بود تو فسفودی کار میکرد ماهی ۱۵

میخاد در آینده رستوران یا فسفودی بزنه

اخلاقش رو دیدم خیلی ادم با معرفتیه انصافا

خونه نداره کلا خودشه و خودش

چار ماه ا خودم کوچیک تره

چند بار میپرسی 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا هر کدوم یسری معایب دارن یسری مزایا 

ولی من جات بودم اصلا به پسر عمو فکر هم نمی کردم.. کلا ازدواج فامیلی نمیپسندم 

به دومی فکر کن یکم بیشتر باهاش اشنا شو... اینطور که گفتی ادم جربزه داریه

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

بابا ادم فامیل میبینه روشو میکنه اون ور میخوای با فامیل ازدواج کنی

اتفاقا اینام میخاستن فامیلشون رو کلا عوض کنن.یهویی دیدن داداشم پیشرفت کرد فکر میکنم گفتن حالا ک موفق شدن خاهرشم بگیریم برای خودمون

صدبار

موفق باشی

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻