2777
2789

۱۸ سالمه 

متاسفانه مدت زمان زیادی از امسال رو از درس فاصله گرفتم و پیوسته درس نخوندم کلی هم عقبم 

مثلا زیست ۱ و ۲ رو تابستون بستم ولی الان چیزی یادم نیست 

بنظر شما میشه تو این مدت زمان کوتاه چیزی آورد 

انتظار پزشکی ندارم ولی خب یه رشته ای که آینده شغلی داشته باشه رو می‌خوام 🥲

نهایی هارو خیلی بخون ...اره میشه بخدا ..بالای ۱۳ بخون دیگه 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا اگه مستمر بخونی دارو هم میشه آورد

واقعا من همه چیو تقریبا هفتاد درصد خوندم اخر اسفند تموم میکنم به جز ریاضی پشتم ریاضی رو هم خیلی از مباحثو قبلا خوندم یعنی صفر نیستم ولی خب هنوز کار داره به نظرتون میتونم تا اردیبهشت دارو بیارم؟

چطور ؟ بنظر شما چیا رو بخونم چیکار کنم

من که میگم پزشکی تعهدی هم میشه

رتبه 5000 اینا

بلکه ازاد

فیزیک پایه اسونه بخون همشو

دواردهم هم نوسان موج حجیمه ولی اسونه وقت داری

شیمی 1و2 دهم 1و2و3 یازدهم. 3و4 دوازدهم

زیست گوارش.تنفس.کلیه.

گیاهی ها نمره مفتن بخون

تنظیم عصبی.حواس.حرکت.ایمنی.هورمون

دوازدهم ترم دوم زیست

ریاضی هم شمارش و احتمال. مشتق و کاربرد فقط اسمش ترسناکه اسونه. هندسه 12.لگاریتم. تابع.درجه 2 و اینا با نامعادله اینا

پزشک میده از تیر بنظرم. اردیبهشت نه . ولی تیر میشه

خیلی زیاده من تا حالا آزمون ندادم از همه چی عقبم کنکور خیلی سخته ؟ 😭

نه اصلا خیلیم سخت نیست

تا عید بخون 

عید هر چی خوندی از اول رو جمع بندی کن و کنکور های سالای گذشته رو بزن و هر کنکوری که زدی رو تحلیل و رفع اشکال کن

📚🩺🐾