من یه بار از مامانم خدابیامرز پرسیدم مامان من چجوری غذا میخوردم گفت بچه های قدیم همه چی میخوردن مثل الان نبودن که. یک بزی دارم به گله عالمو دارم مسخره من اینجوری بودم 🤔🥺😞😂
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
نوش جونش انشاله بخوره و دوست داشته باشه.پسر بی نهایت بد غذای من اینو دوست داشت
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
ما هم خانوادگی بخوریم...داداشم بچگیش به سیرابی هم نه نمیگفت اصلا بدغذایی انگار مال نسل جدیده
واقعا بچه های الان خیلی پر چالشن. هی میگن شما لوسشون میکنین فلان و بیسار ولی واقعا بخدا این تو ذاتشون هست. انگار ویژگی مشترک بین همشون هست
دقیقا! خیلی سخت شدن...خورد و خوراک یه جور، مدرسه یه جور و....مامانم میگه ما اصلا یادمون نمیاد شما کی ...
مامان منم همینطور. ما خیلی مظلوم بودیم یک نسل مظلوم