2777
2789
عنوان

به بچه‌های بدغذاتون چی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه! تازه یه کم قد کشیده بود

یه دکتری ب من گفت هرچی بچه گفت نگو نه

میگم جز نون خشک چیزی نمیخورد

منم سبوس دار یا کنجدی میدادم دستش

هم رشدش عالی شد هم قد   وزنش

یعنی قبلش که ب زور غذای ب اصطلاح مقوی میدادم اینجوری رشد نداشت 

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
من پسرم از گوشت و مرغ و ماهی فراریه😭😭😭حسرت به دلم مونده بگه من کباب میخوامنه آجیل میخوره نه میوه ...

ناگت مرغ و گوشت درست کن ببین بازم نمیخوره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

پسر منم بدغذاست .فقط شیره انگور با نون ‌.هر خورشتی باشه باید با آبکش صاف کنم بریزم تو برنجش. شیر .لقمه نون و پنیر .کباب .تن ماهی .خاگینه که فقط تخم مرع و آرد رو قاطی میکنم سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
آره همون که سرگیجه داشت

شاید از همونه من گرفتم و همیشه عاشق شیرینی بودم بعد اون مریضی از شیرینی متنفر شدم از غذا بدم میاد چای و میوه اصلا نمیخورم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

تو این سبک غذاها فقط شنسل میخوره

عزیزم یه غذایی هست چیکزا. مثل پیتزا هست ولی جای نونش سینه مرغ باید بذاری خیلی خوشمزه هست و پر پروتین. اینم امتحان کن انشالله بخوره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

شاید از همونه من گرفتم و همیشه عاشق شیرینی بودم بعد اون مریضی از شیرینی متنفر شدم از غذا بدم میاد چا ...

حتما از همونه چون قبلش عاشق غذا بود بعد از اون ویروسه اینجوری شد، خدا کنه خوب بشه