2777
2789
عنوان

خیانت

819 بازدید | 58 پست

سلام انروز مامان اومد پیشم و هق هق کریه میکرد گفتم چی شده نمیخواست بگه قسمش دادم گفت چند ماه میش گردنبندمو گذاشتم تو کمد بعد دیدم نیست فک کردم گم شده ولی دیروز که لباس میشستم چند تا عکس برهنه پیدا کردم عکس یه زن مو طلایی نیمه لخت گردنبند منم تو گردنش بود بعد توی گوشی بابات فیلم رابطه تا مشروع با اون زن دیدم وقتی مامانم اینارو بهم گفت حالم بد شد میخواد جدا بشه ولی من موندم اخه این چه دنیای کثیفیه دیگه از همه چی بدم میاد از بابامم متنفرم اشکام بند نمیاد حالم خرابه و خواستم درد دل کنم لعنت به..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخي الهي بگردم حال مامانت الان چي هست... توروخدا حواست بهش باشه تنهاش نزار

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

الهي بميرم پشت مامانت باش مردي كه به زنش كه در پيري وبدبختي تنها اون براش ميمونه خيانت ميكنه برات بابا نميشه

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

فيلم هم گرفتن از اون وضعيت 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
2827
2791
2779
2792