2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 58 پست

مامان بیچارم تو هتل صبح تا شب کار میکنه دوست دارم بابامو بکشم از این به بعد دیگه برام مرد مامان گذاشته رفته خونه خالم میخواد جدا شه ولی چه فایده تا اخر عمر ضربشو خوردیم

گوشیش از این معمولیاست حالا چه فرقی میکنه حالم داره ازش بهم میخوره باردارم هستم حتی نتونستم به شوهرم ...

بهتره به همسرت چیزی نگی فعلا

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت كنه هر چي زن بي وجدانه خدا برشون داره مامانت نبايد بره بابات بايد بره مامانت نبايد بزاره يه عوضي زندگيشو بپاشونه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
کاشکی زنه از مامانم سر بود یه عوضی بد ترکیب بد کارست تصمیم گرفتم فردا برم ادرسشو گیر بیارم یکی یو می ...

عزیزم می خوای یکیی رو بفرستی زنه ر و        کتک   بزنه . مگر فقط  همین یه دونه زنه. از این زنا زیادن . مردا باید نفس شون رو نگه دارن . 

ببخشید این نشد      یکی دیگه

معاویه : ایا از شمشیر علی (ع) قویتر سراغ داری ... عمرو عاص : آری جهل مردم.

لعنت به فضای بد مجازی کاش میشد این فضا پاک پاک باشه باور کن فتنش از همین گوشیهاس 

این فضا ها جنبه میخواد، این فضا ها نباشه مرد خیانتکار یه راه دیگه پیدا میکنه. ریشه خرابه

2827
2791
2779
2792