2777
2789
عنوان

قرص داکسی سیکلین 100 عوارض داره

65 بازدید | 8 پست

زخم دهانه رحم دارم دکتر قرص و پماد تجویز کرد و یکی از قرصاش همین داکسی بود وقتی میخورم حدود یه ساعت بعدش حالت تهوع بهم دست میده و حتی دیشب استفراغ هم کردم و از دیشب هم گلوم درد میکنه امروزم که بیدار شدم گلو دردم بدتر شده وقتی قورت میدم با درد میگذره نمیدونم از عوارض داروعه یا چی نگران شدم عوارض دارو رو سرچ کردم خوندم دیدم عوارض داره دو موردشم همین شرح حال من میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با معده خالی نخور

با آب زیاد بخور

بعدشم تا نیم ساعت دراز نکش

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

قرارها موهاتم بریزه حالا🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

هر قرص جدا از خاصیت درمانی عوارض جانبی داره .تهوع اسهال استفراغ سوزش  سردرد حساسیت عفونت قارچی و.....

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه