سلام کسی میدونه چند وقت بعد از فاکتور شدن سایپا ماشین و تحویل میده؟ موقع ثبت نام تحویل و زده بود هفته ی چهارم دی، الان این چند روزو جریمه ی تاخیر میده؟ باید درخواست بدیم یا خودشون میدن؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
میدونید چند وقت بعد از فاکتور ماشین و میدن؟ بخاطر تکمیل وجه ماشین خودمونو فروختیم ، ردون ماشین خیلی ...
ماشین رو فاکتور کنن و سند بزنن تحویل میدن سربع اما ماشین مارو با دو سه ماه تاخیر تحویل دادن البته به ماشینی هم ک ثبت نام کردین بستگی داره انشاا..ک سریع تحویل بدن و به خیر و خوشی سوار شین
منظورم سود مشارکت سایپا بودبرا شما افزایش قیمت اخیر سایپا ازتون گرفتن؟من مرداد ماه کوییک نوشتم اون ...
ما ساینا اس ۸۵ گانه نوشتیم ، موقع ثبت نام ۱۷۰ دادیم ، موقع تکمیل وجه حدود ۲۰۰ ، دادیم اون گرونی اخیر خودرو برای مابقی پول که برای تکمیل وجه مونده بود حساب شده