2777
2789
عنوان

تحویل سابپا

| مشاهده متن کامل بحث + 3911 بازدید | 22 پست
ما ساینا اس ۸۵ گانه نوشتیم ، موقع ثبت نام ۱۷۰ دادیم ، موقع تکمیل وجه حدود ۲۰۰ ، دادیم اون گرونی اخیر ...

ممنون عزیزم

انشالله بزودی ماشین رو بهتون تحویل بدن

.او داشت گور تورا میکند، تو نگران خستگی دستش بودی،آدم احمق.❌❌آقایان درخواست دوستی ندید مگه عزت نفس ندارید به خانم متاهل درخواست میفرستید❌❌❌❌❌

ممنون عزیزمانشالله بزودی ماشین رو بهتون تحویل بدن

خواهش میکنم عزیزم انشاءالله برای شما هم زود تحویل بدن و به خوشی و سلامتی استفاده گنید

اللهم عجل لولیک الفرج 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم 

داخل پیامک تکمیل وجه

مبلغ واریزی هم نوشته بود؟ 

برا واریز چند روز فرصت داده بود؟

.او داشت گور تورا میکند، تو نگران خستگی دستش بودی،آدم احمق.❌❌آقایان درخواست دوستی ندید مگه عزت نفس ندارید به خانم متاهل درخواست میفرستید❌❌❌❌❌

سلام عزیزم داخل پیامک تکمیل وجهمبلغ واریزی هم نوشته بود؟ برا واریز چند روز فرصت داده بود؟

سلام عزیزم نه پیامک فقط اطلاع دادن که برای تکمیل وجه برید نمایندگی، ی برگه هم از سایت سخا برای کدپستی میخواستن،یادم نیست اما فکر کنم حدود دو هفته فرصت داشتیم ، ما فرداش تکمیل وجه کردیم که انشاءالله زودتر فاکتور کنن چون بعد از تکمیل وجه حدود یک ماه طول کشید تا فاکتور بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 
سلام عزیزم نه پیامک فقط اطلاع دادن که برای تکمیل وجه برید نمایندگی، ی برگه هم از سایت سخا برای کدپست ...

ممنون عزیزم

سلام عزیزم داخل پیامک تکمیل وجهمبلغ واریزی هم نوشته بود؟ برا واریز چند روز فرصت داده بود؟

سلام عزیزم ، ماشین ما رو خدا را شکر ، دو روز پیش تحویل دادن ، انشاءالله شما هم به زودی تحویل بگیرید

اللهم عجل لولیک الفرج 
سلام عزیزم ، ماشین ما رو خدا را شکر ، دو روز پیش تحویل دادن ، انشاءالله شما هم به زودی تحویل بگیرید

سلاااام 

مبارکتون باشه           انشالله به خیر و خوشی ازش استفاده کنید

سود مشارکت منظورت همون جریمه ی تاخیرشه؟

سلام روزتون بخیر جریمه تاخیر رو چند وقت سایپا بهتون داد؟

الان ما۳ماهه از تحویل خودرومون گذشته ولی هنوزجریمه دیرکرد رو ندادن

چیکار باید کنیم؟