2777
2789
عنوان

عیدی

107 بازدید | 11 پست

خانوما من اصلا عادت به عیدی دادن به بچه ها و ....ندارم 

چندسال هم بود موقع عید و اینا این شهر نبودم و کلا به فامیل نزدیک نبودم ، ۳/۴ نفری هستن خیلی خیلی خیلی نسبت به همچیم حسادت شدید دارن ،حسادتی که علنا حسش میکنه آدم ، امسال هم اصلا وضعیت مالیم خوب نیست بحدی که تا تیر ماه ، یه ماه هایی رو باید با اکسیژن زندگی کنم رسما یا پول قرض بگیرم و .... کل حقوقم رو باید خرج موارد مهمتری کنم و هیچیش واسم نمیمونه ، این چند نفر ازبس چشماشون شور هست ، میگم بهشون عیدی بدم بلکه یکم از انرژی منفی و حسادت اینا کم بشه ، چند تا چیز ارزون مدنظر دارم واسه هدیه دادن بهشون ، مجموعا شاید ۲۰۰ت دربیاد پام ، بنظرتون هدیه بدم یا چون وضعم خوب نیست هدیه ندم ؟ از چشم شورشون شدید میترسم 

...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازدواج کردید؟ اگر متاهل هستید و اپن افراد به شما عیدی میدن شما هم متقابلاً باید جبران کنید

اونا عیدی نمیدن اینم بگم حقوق خاصی ندارن یعنی دانشجو هستن یا خانه دار ، و چشم شوووووور یعنی کافیه یه تعریفی کنن ازت ، دیگه تا چند ماه دچار مشکلی 

...

هدیه دادن بهشون چه ربطی ب چشم شور اونا داره اخه

کلا آدمای حسودی هستن و چشمشون شوره ،در حقیقت می‌خوام با هدیه دادن عین صدقه دادن یکم از چشم شورشون روم کاسته بشه اینقدر که اینا بخیل هستن ، فکر نکنم مدلش رو دیده باشین 

...

واقعیتش اصلا نتونستم ارتباطی بین حسادت و چشم شور و عیدی دادن برقرار کنم!

اگه شرایط ندارین و نمیتونید عیدی بدید،چه ایرادی داره؟ بهتر از اینه که خلاف میلتون به کسی عیدی بدید اونم ارزون قیمت و بقول خودتون توی شرایطی که باید قرض کنید و از هزینه های مهمتون بزنید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

واقعیتش اصلا نتونستم ارتباطی بین حسادت و چشم شور و عیدی دادن برقرار کنم!اگه شرایط ندارین و نمیتونید ...

کلا آدمای حسودی هستن و چشمشون شوره ،در حقیقت می‌خوام با هدیه دادن عین صدقه دادن یکم از چشم شورشون روم کاسته بشه اینقدر که اینا بخیل هستن ، فکر نکنم مدلش رو دیده باشین، اینم بگم اونا اگه زمان های خیلی قبل مثلا هدیه ای دادن ، بازم ارزون بوده ، خیلیییی ارزون ، کلا عیدی هم ندادن تا الان

...

کلا آدمای حسودی هستن و چشمشون شوره ،در حقیقت می‌خوام با هدیه دادن عین صدقه دادن یکم از چشم شورشون رو ...

کاری رو انجام بدید که حس میکنید درسته🌸 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز