2777
2789
عنوان

عیدی

107 بازدید | 11 پست

خانوما من اصلا عادت به عیدی دادن به بچه ها و ....ندارم 

چندسال هم بود موقع عید و اینا این شهر نبودم و کلا به فامیل نزدیک نبودم ، ۳/۴ نفری هستن خیلی خیلی خیلی نسبت به همچیم حسادت شدید دارن ،حسادتی که علنا حسش میکنه آدم ، امسال هم اصلا وضعیت مالیم خوب نیست بحدی که تا تیر ماه ، یه ماه هایی رو باید با اکسیژن زندگی کنم رسما یا پول قرض بگیرم و .... کل حقوقم رو باید خرج موارد مهمتری کنم و هیچیش واسم نمیمونه ، این چند نفر ازبس چشماشون شور هست ، میگم بهشون عیدی بدم بلکه یکم از انرژی منفی و حسادت اینا کم بشه ، چند تا چیز ارزون مدنظر دارم واسه هدیه دادن بهشون ، مجموعا شاید ۲۰۰ت دربیاد پام ، بنظرتون هدیه بدم یا چون وضعم خوب نیست هدیه ندم ؟ از چشم شورشون شدید میترسم 

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کردید؟ اگر متاهل هستید و اپن افراد به شما عیدی میدن شما هم متقابلاً باید جبران کنید

اونا عیدی نمیدن اینم بگم حقوق خاصی ندارن یعنی دانشجو هستن یا خانه دار ، و چشم شوووووور یعنی کافیه یه تعریفی کنن ازت ، دیگه تا چند ماه دچار مشکلی 

...

هدیه دادن بهشون چه ربطی ب چشم شور اونا داره اخه

کلا آدمای حسودی هستن و چشمشون شوره ،در حقیقت می‌خوام با هدیه دادن عین صدقه دادن یکم از چشم شورشون روم کاسته بشه اینقدر که اینا بخیل هستن ، فکر نکنم مدلش رو دیده باشین 

...

واقعیتش اصلا نتونستم ارتباطی بین حسادت و چشم شور و عیدی دادن برقرار کنم!

اگه شرایط ندارین و نمیتونید عیدی بدید،چه ایرادی داره؟ بهتر از اینه که خلاف میلتون به کسی عیدی بدید اونم ارزون قیمت و بقول خودتون توی شرایطی که باید قرض کنید و از هزینه های مهمتون بزنید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

واقعیتش اصلا نتونستم ارتباطی بین حسادت و چشم شور و عیدی دادن برقرار کنم!اگه شرایط ندارین و نمیتونید ...

کلا آدمای حسودی هستن و چشمشون شوره ،در حقیقت می‌خوام با هدیه دادن عین صدقه دادن یکم از چشم شورشون روم کاسته بشه اینقدر که اینا بخیل هستن ، فکر نکنم مدلش رو دیده باشین، اینم بگم اونا اگه زمان های خیلی قبل مثلا هدیه ای دادن ، بازم ارزون بوده ، خیلیییی ارزون ، کلا عیدی هم ندادن تا الان

...

کلا آدمای حسودی هستن و چشمشون شوره ،در حقیقت می‌خوام با هدیه دادن عین صدقه دادن یکم از چشم شورشون رو ...

کاری رو انجام بدید که حس میکنید درسته🌸 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱