2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 20289 بازدید | 52 پست
پس زیادم مطمئن نیستی فقط تهران داره میشه شمارش به منم بدی

نه والا خودمم شنیدم هنوز ندیدم.جاهای دیگه هم هست ولی از این دکتره خیلی تعریف شنیدم 

شمارشو میذارم الان

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشه... با مدیتیشن.. ورزش و تغذیه مناسب وبلاگ 175 سانتی متر تو گوگل سرچ کن میاره برات یه کاربر ...

ببخشید عزیزم سنت چقد بود وقتی بلند شدی?بعد به چیا بستگی داره ینی محدودیت داره?

ببخشید عزیزم سنت چقد بود وقتی بلند شدی?بعد به چیا بستگی داره ینی محدودیت داره?

25 عزیزم..نه به سن بستگی نداره

خیلیا تونستن با این روش بلند شن... تو وبلاگی که زدم خود طرف 15 سانت بلندتر شده

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
25 عزیزم..نه به سن بستگی نداره خیلیا تونستن با این روش بلند شن... تو وبلاگی که زدم خود طرف 15 سانت ...

وای ینی واقعا ممکنه ?

من یه سرچ زدم مطالبش قدیمی بود واسه سال۹۲  بودش

وای ینی واقعا ممکنه ? من یه سرچ زدم مطالبش قدیمی بود واسه سال۹۲  بودش

عزیزم خیلی وقته این روش کشف شده... خب مال 4 سال پیشه 

تو سایت های خارجی هم سرچ کنی حتما مطالب خوب پیدا میکنی

باید ضمیر ناخوداگاهتو پاک سازی کنی و بهاین باور برسی که داری بلند میشی

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .

سلام جدیدا متخصص های ارتوپدی یه عمل تو ساق پا انجام میدن ۵ تا ۱۲ سانت قد بلند میشه فقط ۶ ماه کلا نمیتونی راه بری ۶ ماه هم با عصا باید راه بری بدون هیچ عوارض . یکی از دوستام از خارج اومد ایران عمل کرد ۷ سانت اضافه کرد الان فوتبال بازی میکنه . تا سن ۴۰ سالگی هم انجام میدن . دکتر نادر مطلبی زاده یکی از دکترای ه که انجام میده سرچ کنید متوجه میشین. 

لیونل مسی با اون همه جراح و اون همه پول نتونسته قدشو بلند کنه الان 169 سانتره این همه ادم مشهور ، میلیاردر و قد کوتاه داریم پس چرا اونا نتونستن (مثلا تام کروز )، افزایش قد اولا تو همه جواب نمیده دوما تنها راهش جراحی هستش که پول خیلی  خیلی زیادی میخواد و اصلا به ریسکش نمی ارزه

والا قد میخواید چیکار زن بین 160 تا 170 باشه کافیه (حالا بیشترم بود که دیگه بهتر)دیگه 2 سانتر این ور و اون ورتر که زیاد تفاوتی نداره 

من مردم 185 سانترم دختر 155 سانتری هم باشه حاضرم باهاش ازدواج کنم فقط مهم اینه از طرف خوشم بیاد ، کسی که به خاطر قد بخوادت به لعنت خدا هم نمی ارزه

بیخودی خودتون رو اذیت نکنید این همه قد خودتون رو با قد بقیه مقایسه نکنید خیلیارو دیدم اینطورین ، این یه مشکله واقعا !!

از زندگیتون لذت ببرید

لیونل مسی با اون همه جراح و اون همه پول نتونسته قدشو بلند کنه الان 169 سانتره این همه ادم مشهور ، می ...

سانترر؟؟؟؟؟؟سانت...سانتی متر

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏