2777
2789
عنوان

زندگی در غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 81 پست
خیلی خوبه . اونجا تونستید دوست پیدا کنید یا رفت و اممد کنید ؟؟

دوست بله، اما اکثرا بچه ندارند واسه همین زیاد رفت و آمد ندارم چون دخترم کوچیکه، اما اصلا این حس تنهائی رو هم ندارم.با هر کسی‌ هم نمیخوام و نمیتونم دوست شم.

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
اماده نیستم واقعا،انقدم دوره که نمیتونم امیدوار باشم زود بزود بیام دیدن خونواده م

خانما از اقایون قوی ترن رفتی فوری باردار شوو من اگه شرایطشو داشتم اورده بودم ولی من دارم شوهرمم جمع و جور میکنم با بچه داغون میشم😆😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور . من یه چند سالی خارج از ایران بودم الان دوباره باید برم داخل ایران یه شهر دیگه 😣😣 مون ...

خونواده خودت کجان؟خب اگه قبلا هم تو غربت بودی که الان برات باید راحتتر باشه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
سلام عزیزم من سالها غربت بودم از یه نه نظر که دور از خانواده ای سخته،بهترین حسنش اینه که سرت به زند ...

واقعا با حرفتون موافقم . منم این حسو داشتم . من چند سال ایران نبودم یه ۸ ماهی برگشتم الان دوباره باید بریم یه شهر دیگه داخل ایران . اینسری فرق مش اینه که غربت برام راحتره جون مملکت خودم هست . من خارج از ایران یه دوست صمیمی داشتم ولی متاسفانه شوهرم زیاد اهل بیرون رفتن و رفت و امد نبود خیلی اذیت شدم اونا هم کم کم ازمون فاصله گرفتن . الان موندم توی شهر دیگه چکار کنم . اونجا چجوری دوست پیدا کنم . یا چکار کنم که مسل قبل افسرده نشم 

خانما از اقایون قوی ترن رفتی فوری باردار شوو من اگه شرایطشو داشتم اورده بودم ولی من دارم شوهرمم جمع ...

نه دو سه سال بچه نمیارم،شرایط سخت میشه برام بیارم،یه کارایی دارم باید اول اونا رو به سرانجام برسونم بعدشم اوضاع مالی یکم بهتر شه بعد

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
خونواده خودت کجان؟خب اگه قبلا هم تو غربت بودی که الان برات باید راحتتر باشه

خانواده ام تهرانن . خوب چون قبلا تنهایی و غربت کشیدم چشمم ترسییده خیلی . تا جدتها افسرده بودم هنوزم اون حالتهام خوب نشده که دوباره باید جای دیگه برم