2777
2789
عنوان

زندگی در غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 81 پست
بنده هم تو غربتم فقط شوشو رو دارم ۶ماهه مامانم اینارو ندیدم😭

آخی عزیزم خوب درکت میکنم . ولی کاری نکن افسرده بشی من داغون شدم داغون . خودت رو حسابی مشغول کن 

واقعا با حرفتون موافقم . منم این حسو داشتم . من چند سال ایران نبودم یه ۸ ماهی برگشتم الان دوباره بای ...

عزیزم اگر شوهرت راضی هست خودت باشگاه و فرهنگ سرا برو دوست پیدا میکنی خانوادگیش نکن ، اما همیشه در انتخاب دوست انتخاب درست داشته باش،

واقعا در همین حد در روز و یا دو بار در هفته خیلی خوبه و کافیه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ام تهرانن . خوب چون قبلا تنهایی و غربت کشیدم چشمم ترسییده خیلی . تا جدتها افسرده بودم هنوزم ...

من الانم نود درصد کارامو خودم انجام میدم و ارتباط تنگاتنگ با اعضای خونواده م ندارما اما همین که میبینی هستن و بهشون دسترسی داری انگار یه قوت قلب بزرگیه،من امیدوارم که کم کم بتونیم جابجا شیم بیایم نزدیکتر

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

من قم زندگی میکنم،خانواده نیشابوراند،راهمون خیلی دوره،رفت وامدمون خیلی کمه،بایکی ازدوستای اقامون رفت وامد داریم،اکثرا خونه تنهام،وکتاب میخونم،رمان ،گاهی هم میرم پیاده روی سرخودموگرم میکنم،إن شاءالله زودی مامان بشم ازتنهایی در بیام،لطفا برام دعاکنید

بی حوصلگی هایم را ببخش،بد اخلاقی هایم رافراموش کن،بی اعتنایی هایم راجدی نگیر،درعوض من هم تورامیبخشم که مسبب همه ی اینهایی!!!!!!!!! اخه کی میایی دیگه،..نی نی  
منم تو غربتم البته اینجا سر کار میرم و دوستام زیادن و یکی دو تا دوست خونوادگی هم هستن که با همسرم ...

خیلی هم عالیه . آفرین . من متاسفانه سخت میتونم ووست پیدا کنم پیدا هم میکنم شوهرم خیلی اهل رفت و امد نیست 😑

آخه بچه ۲ ساله دارم نمیدونم درسته بذارمش مهرپد 

عزیزم فرهنگ سراها کلاس شهروند کوچولو داره که تو اون تایم خودت هم میتونی بری کلاس،

من که در شیراز وقتیپسرم چهار ساله بود نیم ساعت نیم ساعت از کلاس شهروند کوچولو شروع کردم عالی بود برای من تجربه خوبی بود بهتر از مهد بود یادش بخیر

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،

عزیزم فرهنگ سراها کلاس شهروند کوچولو داره که تو اون تایم خودت هم میتونی بری کلاس، من که در شیراز وق ...

ممنونم از راهنمتییتون . چه عالی حتنا پیگیری میکنم ببینم هست . 

فرهنگ سرا ها معمولا در پارک های مختلف هست، ایشالله زندگی در غربت رو بخوبی بگذرونی،

با اینکه من دوران اولیه زندگی مشترکم کلا در غربت بود از همون شروع عقدم تا شش سال، پدر و خواهرم رو نبودم در شهرمون که از دست دادم ، تمام لحظاتش جز خاطرات از دست دادن این دو عزیز الان فقط به خوشی در ذهنم میگذرن

فرهنگ سرا ها معمولا در پارک های مختلف هست، ایشالله زندگی در غربت رو بخوبی بگذرونی، با اینکه من د ...

آخی خدا رحمتشون کنه روحشون شاد باشه 😔

چقدر خوبه که اینقدر مثبت فکر میکنید و قوی بودید . متاسفانه من یکم آدم ضعیفی هستم خیلی چیزها روم تاثیر میذاره و جلوی خوشحالیامو میکیره

عزیزم من خیلی وابسته به خانواده بودم اون زمان تو غربت حتی تو خونمون تلفن نبود،البته ما خوابگاه متاهلی دانشگاه بودیم هر  شب کا ر من این بود که با شوهرم سر کوچه تو باجه تلفن کارتی بودیم که من با خانوادم حرف بزنم  یک کارتن تاید سافتلن من کارت تلفن داشتم موقعی که از اون شهر اومدم،،من کارم گریه بود در تنهایی، اما روزگار میگذره، اینا رو گفتم بدونی چه سختی‌ها کشیدم

الان دیگه با پیشرفت تکنولوژی غربت معنی کم میده،باور کن حتی وقتی خارج از ایران هم بودیم با کارت ارتباط برقرار میکردیم با ایران،