2777
2789
عنوان

زندگی در غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 81 پست
وا چه پرو 😑😑 میک۴تی ببخشید دیگه اون موقع شما نبودید ازتون نظر بپرسم 😎😎

خیلی پررروهستش...ایندفعه دوستش بگه بیایم میگم مث اینکه خانومتون توخونمون داشته خفه میشده....دل ادمومیشکنن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
وای رو مخی ردش کن بره من تنهام افشردگیم گرفتم بخدا ولی خونه مادرهمسرم نمیرم چون رو مخ تنها موندن بهت ...

آره والله کار خوبی میکنی سعی کن خودت بری پیاده روی یا کلاس یا سر کار . توی خونه نمون اذیت میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای رو مخی ردش کن بره من تنهام افشردگیم گرفتم بخدا ولی خونه مادرهمسرم نمیرم چون رو مخ تنها موندن بهت ...

بدبختی این زن دوست صمیمیشه...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
این کلاسهای مادر و کودکی چجوریه ؟؟ به نظرتون درسته بچه ام رو بذارم مهد خودمم برم بیرون یا اینکا کلاس ...

من ایران نیستم اما خواهرم تهران هست و میدونم میبره بچشو یسری کلاس مادر و فرزند اسمش آفتابگردون هست. اما من هزینه مهمونی‌ رو میدم بچم بره کلاس مختلف، مثلا می‌‌برمش کتابخونه و براش کتاب میخونم . الان دخترم ۱.۵ سالشه و خیلی‌ اینکارارو دوست داره.

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
من ایران نیستم اما خواهرم تهران هست و میدونم میبره بچشو یسری کلاس مادر و فرزند اسمش آفتابگردون هست. ...

خیلی خوبه . اونجا تونستید دوست پیدا کنید یا رفت و اممد کنید ؟؟

آره والله کار خوبی میکنی سعی کن خودت بری پیاده روی یا کلاس یا سر کار . توی خونه نمون اذیت میشی

بخدا اتفاقا چند روز پیش به همسری گفتم تو این مدت نرفتم خونه مادرت چون طلاقت حرفاشو ندارم ولی یه خورد افسرده شدم

این کلاسهای مادر و کودکی چجوریه ؟؟ به نظرتون درسته بچه ام رو بذارم مهد خودمم برم بیرون یا اینکا کلاس ...

به نظر من بچه زیر ۲ سال رو نگذار مهد کودک، اما بعدش چند نصف روز اگه جایی هست میتونی‌ بذاری و خودتم کارهایی‌ که دوست داری کنی‌. ولی‌ کلا من سعی‌ می‌کنم با بچم خوش بگذرونم میرم باهاش استخر، یا می‌‌برمش پیاده‌روی.اینجوری به جفتمون خوش می‌گذره

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
بخدا اتفاقا چند روز پیش به همسری گفتم تو این مدت نرفتم خونه مادرت چون طلاقت حرفاشو ندارم ولی یه خورد ...

برای خودت سرگرمی ایجاد کن اگه هنوز بچه نداری بهترین فرصت هست . از کسایی هم که هذیتت میکنند دوری هیلی بهتره چون اونجوری بیشتر افسرده میشی

خودتونو اماده کنین سخته 

اماده نیستم واقعا،انقدم دوره که نمیتونم امیدوار باشم زود بزود بیام دیدن خونواده م

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

سلام

عزیزم من سالها غربت بودم از یه نه نظر که دور از خانواده ای سخته،بهترین حسنش اینه که سرت به زندگی خودت و کسی تو زندگیت موش نمیدونه ،،،

در ایران و در خارج هر دو یک دوست صمیمی پیدا کردم خانوادگی، الان هم بعد از سالها بهترین دوست‌ها باقی موندیم، و هر وقت به شهر هم میریم جامون خونه همه،

من با اینکه خانواده شوهرم بی آزارن اما بعد از نه سال در شهر خود زندگی کردن  پی بردم غربت فقط درد غریبی داری اما در شهر خودت هزار تیر از اطراف بهت میخوره،اول آخر یکی تو فامیل خودت و شوهر هستن که اینجور باشن

پس لذت ببر از غربت، و خودت مدیریت تنهایی تو کن،

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،