2777
2789
عنوان

زندگی در غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 81 پست

امیدوارم نی نیم بسلامت دنیا بیاد بشه همدم روزهای تنهاییم وقتی باباش سرکاره🤗🤗🤗

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من بدون خانوادم هستم و چون اکثر دوستم بچه ندارند از صبح با دخترم برنامه داریم خودمون، می‌‌برمش کلاس مادر و فرزند و باهم میریم خرید، و کارای دیگه، کلا خیلی‌ سخته دست تنها

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تو مشهد تنهام روزا همش تنها تو خونه با بچم بیکاری اینترنت و کتاب خوندن تفریح با شوهرم فقط ت ...

خوشبحالت😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بله من دوستای خوبی دارم و هر هفته حداقل یکبار با هم دورهمی داریم. انقدر میخندیم و خوش میگذرونیم.... بابا غربت به خودتون راه ندید. حتما دور برتون آدمهایی هستن که مثل شما منتظز یه هم صحبت خوبن

و عشق پزشک حاذقی است !که نسخه ی تمام درد هایم را لابلای موهای تو پیچید...
برو کلاس دوست پیدا میشه ولی اعتماد به غریب سخته

شاغلم....ایندفعه یه دوستش که عقدکردس پاگشاکردیم....زنش همش میگفت وااای خونتون چقدکوچیکه...وای اتاق خوابت کوچیکه...اومدتواشپزخونه گفت واای اشپزخونت چقدکوچیکه....ازاونموقع دارم میسوزم....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
شاغلم....ایندفعه یه دوستش که عقدکردس پاگشاکردیم....زنش همش میگفت وااای خونتون چقدکوچیکه...وای اتاق خ ...

وا چه پرو 😑😑 میک۴تی ببخشید دیگه اون موقع شما نبودید ازتون نظر بپرسم 😎😎

شاغلم....ایندفعه یه دوستش که عقدکردس پاگشاکردیم....زنش همش میگفت وااای خونتون چقدکوچیکه...وای اتاق خ ...

وای رو مخی ردش کن بره من تنهام افشردگیم گرفتم بخدا ولی خونه مادرهمسرم نمیرم چون رو مخ تنها موندن بهتر تا روحم داغون بشه

من بدون خانوادم هستم و چون اکثر دوستم بچه ندارند از صبح با دخترم برنامه داریم خودمون، می‌‌برمش کلاس ...

این کلاسهای مادر و کودکی چجوریه ؟؟ به نظرتون درسته بچه ام رو بذارم مهد خودمم برم بیرون یا اینکا کلاسی جایی