2777
2789

باهاش قهر بودم پشت گوشی خیلی تند حرف زدم اونم اینو گفت حالا بعدا میخوایم همو ببینبم حرفش خیلی ازارم میده بنظرشما یعنی چی من فقط شخصیتم ارومه 😔

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما اخلاقیات بچه گونه بوده 

به دل نگیر

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

زر زد بابا جدی نگیر.

خودشون هر غلطی میکنن بعد توقع دارن زنه خر مش سلیمون باشه و هیچ اعتراضی نکنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حتما اخلاقیات بچه گونه بوده به دل نگیر

اتفاقا خوبه معقوله ارومه اهل دعوا نیستم مظلوم میخورم .. فقط از نظر مسایل جنسی صفرم 

ممکنه بخاطر این باشه؟

چی کار کرده بودی که این حرف زد؟

نمیدونم من کاری نکردم اوایل استرس داشتم بهش عادت نداشتم بعد که داشتم بهش عادت میکردم سر مسله زناشویی بهم توهین کرد من حالم بد شد بهش میگم اگه نمیخای منو بگو میگه اعتماد بنفست ضعیفه ولی من میخوام مطمعن شم چون بهم بی احترامب شده اونم اینو گفت

قبلاً گفتی باهات تماس نداشته عزیزم کی بهت زنگ زد

دیشب زنگ زد منم ترکوندمش هرچی از دهنم دراومد گفتم بعدش یکم پشیمون شدم ولی حقشع حرف تلخو بزار بفهمه مثه اینکه میخواستع بیاد عذر خواهی ولی گفتم خیلی دیره گفتم علت طلاق اولشم خودش مقصر بوده هیجی نگفت دیگع خواهرم میگه نباید اینطور میگفتی