2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 130 پست

استارتر بزرگ کردن دختر البته ب نظر من راحت تر از پسره.شما ک ۲ تا پسر بررگ کردی احتمالا کار سختی نیست برات ک ۱ دختر بزرگ کنی.من و خواهرم ب فاصله ۱ ماه بچه دار شدیم.اون پسر.من دختر‌. دختر من میاد میشینه تو بقلم و خیلی هم ساکته.ولی خواهرم داره دیوونه میشه از دست پسرش.میگه از دیوار راست میره بالا.

دخترم دنیامه  

سلام 

اگه واقعا توانش رو داری از هر جهت، منم با سومی و چهارمی موافقم، ولی دنبال تعیین جنسیت نباش، خدا خودش هر چی صلاح بدونه همون میشه، 

منم دوتا پسر دارم، اگه سومیم هم پسر بسه اصلا ناراحت نمیشم خدا رو شکر میکنم که تو این وضعیت جامعه و گرونی باز منو لایق دونسته و مادرم کرده، بچه روزیش رو با خودش میاره، مهم اون قناعته که ما باید داشته باشیم. میدونی وجود پسر نعمته و دختر رحمت، پس وجود هر دوشون باعث ارامشه، 

ما را مدافع چادر زهرا (س) آفریده اند   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن هر کس باید با توجه به زندگی خودش تصمیم بگیره

تو که تایپیک رو زدی معلومه که دختر خیلی دوست داری اگه اقدام نکنی بعدا مطمئنا پشیمون میشی.. پس به اون چی که دلت میگه عمل کن.. اگه به صلاحت باشه دختر میشه.. اگه هم پسر شد دیگه وجدانت راحته که تلاشتو کردی و مطمئنا یکی از پسرات یا عروسات جای دختر رو میگیره واست

ولی اگه توکل بر خدا کنی و نذر ۱۲۴ هزار صلوات رو کتی و دکتر خوب بری انشاله که دختره😘

من اگه دختر دار نمیشدم ۱۰تا میزاییدم به عشق دختر😂

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
در ضمن هر کس باید با توجه به زندگی خودش تصمیم بگیره تو که تایپیک رو زدی معلومه که دختر خیلی دوست دا ...

مرسي عزيزم

كمي استرس دارم

اومدم نظر شمارو ببينم شايد راحتتر بتونم تصميم بگيرم

حالا چند سال ديگه بيارم به نظرتون؟

دو سال و چهار سالن پسرام

دنيا دو روزه   
عقش كه دارم روحيمم بد نيست فقط بدنم يكم ضعيفه اگه بچه بخوام بايد تقويت كنم به نظرتون چند سال ديگ ...

نميدونم گلم با دكتر مشورت كن ولي به نظر من الانم خوبه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
عقش كه دارم روحيمم بد نيست فقط بدنم يكم ضعيفه اگه بچه بخوام بايد تقويت كنم به نظرتون چند سال ديگ ...

الان بیار بچه های دخترعموی من عاشق خواهرشون هستن باهاش بازی میکنن دوستش دارن حتی دومی یه بار سیبش آروم خورد به سر خواهرش که یه نوزاد بود اومد ناز کرد سرش رو.دختر عموم گفت برو برو نزدی.رفت بازیشو کرد.

الان بیار موقع مدرسه هم با هم درس میخونن و بهم کمک میکنن.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄