2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 130 پست

من با اینکه عاشق دختر هستم و دمی رو فقط بخاطر دختردارشدن باردارشدم واگر نمیشد ،بزرگترین حسرت زندگی من بود ،مخالفم البته نظرم واسه خودمه ،چون مامان حساس و سخت گیری هستم 

ولی اگه توان بزرگ کردن سه تا بچه رو تو خودت میبینی ،چراکه نه؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکن خواهرمن،خب؟وضع جامعه رومیبینی؟ گرانی،تورم،هرجومرج،زلزله و...

خدا رو چ دیدی شاید اوضاع خیلی هم بهتر شد. تا اینها بزرگ بشن هزاران تغییر رخ میده.ماها خودمون از بچگی تا بزرگ شدیم همه چی تغییر کرد.

دخترم دنیامه  

منم توان مالیشو دارم برای هرچند تا همسرمم میخواد 

ولی روان و حوصله برای ی ساعت هم ندارم که بخوام دغدغه بارداری و بچه داری داشته باشم حتی با وجود پرستار

این خیلی مهمتره

اگه واقعا روانشو داری اره بیار

به نظرم مادری که دختر نداره هیچی نداره

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
اگه سنتون زياد نيست حتما برو من الان حامله ام هنوز نينيم به دنيا نيومده به فكر اينم كه بعد اين ميرم ...

اتفاقاً چون هنوز بدنيا نيومده اينطورميگي

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
از همين ميترسم تحمل پسر سوم رو ندارم

دخترعموی من الان 23 سالشه خودش خواهر نداشت عاشق دختر بود.دوتا بچه اولش پسر شدن واسه سومی برنامه ریزی کرد رعایت کرد حالا چیو رعایت کرد نمیدونم فقط میدونم رو هوا بچه نیاورد که جنسیتش هر چی بشه الان سومی دختره.

مامان منم رفت دکتر تا سومی پسر بشه که پسرم شد.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
منم توان مالیشو دارم برای هرچند تا همسرمم میخواد  ولی روان و حوصله برای ی ساعت هم ندارم که بخو ...

حوصله تا حدودي دارم

ولي كم شده نصبت به قبل

الان دو سال و چهار سالن

اگه بيارم به نظرتون چند سال ديگه خوبه؟

دنيا دو روزه