2777
2789
عنوان

کردا بیاید

171 بازدید | 30 پست

راسته که کردا ب دختر جهیزیه نمیدن؟

یه عروس کرد آوردیم هیچ جهیزیه ای خونواده اش میگن نمیدیم و هزینه ای هم برای عروسی نمیکنن البته با کلی اصرار راضی شدن یکم از مخارج عروسی رو قبول کنن

یعنی تمام هزینه ها اعم از جهیزیه و عروسی و همه و همه با دوماده و میگن رسم ما کردا اینه

درسته؟

درسته 

ولی نه این که هیچی هم ندن دیگه

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کردیم و جهیزیه دادیم شاید رسم خانوادگی بوده

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

سلام چند تیکه میدن ، از جهاز کلیه مخارج عروسی با پسره 

دختر در حد ۲ فرش و چند تا وسیله کوچیک و یه مبلی یه پشتی و و چند تا پتو و وسایل سر سفره با چند تا قابلمه و متکا دیگه هیچچ

"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."

سلام چند تیکه میدن ، از جهاز کلیه مخارج عروسی با پسره دختر در حد ۲ فرش و چند تا وسیله کوچیک و یه مبل ...

خب اینا هم خوبه اما میگن هیچی هیچییی نمیدیم دختر فقط یه چم‌دون لباس میبره راستش اینحوری برا دوماد خیلی سخته

بله درسته،

البته الان که هزینه ها زیاده خانواده عروس چند تیکه کمک میکنن

ولی زمان من همه چیز به عهده شوهرم بود ،طلا،جهزیه ولی عروسی نگرفتیم چون مذهبی هستن و مجلس نمیگیرین

البته من بابام سال ۹۰ برام ۱۰ مثقال طلا گرفت دیگه جای جهزیه 

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م

خیلی بده این رسم🤦🏻‍♀️البته با احترام ب مردهای عزیز

عزیز قدیم بیشتر اینجوری بودن الانیا دیگه این رسم دنبال نمیکنن

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کرد کجا؟

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

نه دخترهم ی چیزای سبکی و باید ببره،ما کوردیم ولی دومادمون اوضاع مالی خوبی نداشت و چون خواهرم عاشقش ب ...

اخه دوماد هم تو همچین شرایطیه اما خونواده عروس زیر بار نمیرن و میگن ما هیچی نمیدیم

پسر هم حامی نداره خودش تنها باید همه اینا رو تهیه کنه🤦🏻‍♀️و اعتراض هم کردیم چندبار و ازشون خواستیم کمک کنن گفتن نه ما رسم نداریم دختر چیزی بده البته تک دختره وضع باباش هم تقریبا خوبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز