2821
2789
عنوان

کردا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست
خب اینا هم خوبه اما میگن هیچی هیچییی نمیدیم دختر فقط یه چم‌دون لباس میبره راستش اینحوری برا دوماد خی ...

نه اینجوری هم نیست

"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونمما بختیاریم رسممون اینه نصف باشه اما گفتن هیچی نمیدیم رسم کردا اینه خیلی برا ما هم سخت شد

بنظرم یا رسم خانوادگی بوده یا الکی گفتن

اینجوری اصلا نیست دختر همینجوری بره

خیلیا یا کامل میدن یا حداقل تیکه های اصلی رو

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

کرمانشاه

خود کرمانشاه که جهیزیه میده شاید شهرستانای اطراف باشه 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

من هم کوردم هم لر لرستان 

ولی تا جایی ک دیدم

هزینه ها وقتی عروسی مشترکه و خانواده عروسم و اقوامش میرن عروسی مشترکه 

جهیزیه هم همینطور 

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

اخه دوماد هم تو همچین شرایطیه اما خونواده عروس زیر بار نمیرن و میگن ما هیچی نمیدیمپسر هم حامی نداره ...

چی بگم والا خیلی زور میگن 

مهم اینه دو طرف هم و دوست داشته باشن

البته ما پسر خاله دختر خاله بودن و دومادمون هم پدر ندارع دیگه بابام بهش هم جهاز داد هم خونه

من هم کوردم هم لر لرستان ولی تا جایی ک دیدمهزینه ها وقتی عروسی مشترکه و خانواده عروسم و اقوامش میرن ...

ما هم دقیقا رسممون اینه

اما خونواده عروس هیچ هزینه ای رو متقبل نمیشن

اره مال اطراف کرمانشاهن اصالتا اما خود کرمانشاه زندگی میکنن

خب همونه مثلا فک کنم پاوه جهیزیه نمیده ب دختر اینجوری میگن که ما هم دختر بدیم هم جهاز؟!!

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

خب همونه مثلا فک کنم پاوه جهیزیه نمیده ب دختر اینجوری میگن که ما هم دختر بدیم هم جهاز؟!!

عهه اره دقیقااا همین حرف رو زدن😐😂گفتن دختر بدیم جهاز هم بدیم؟😑💔😂ولی نمی‌دونم مال کجان فقط میدونم مال اطرافن

عهه اره دقیقااا همین حرف رو زدن😐😂گفتن دختر بدیم جهاز هم بدیم؟😑💔😂ولی نمی‌دونم مال کجان فقط میدون ...

آره پس چی اینجوریاس😂😂