2777
2789

خلق کنید 

موجوداتشو چجوری طراحی میکنید ؟

قانون خاصی براشون وضع میکنید ؟

بهشون قدرت انتخاب میدین ؟ 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

یه دنیایی که رفاه داشته باشه کم باشه کیفیت ولی مدیریت شده باشه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی صد در صد ادم تخیلی هستم بخوام راجع بهش حرف بزنم کل تاپیکت فقط میشه من😂

بگو

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من ی صد در صد ادم تخیلی هستم بخوام راجع بهش حرف بزنم کل تاپیکت فقط میشه من😂

منم هستم بگو حتی اگه هزار صفحه بشه میخونم ،هیجانیه 😍😍

ار آدمی که بوجود میاد از نظر تحصیلات  شغل همه چیز روش سرمایه گذاری بشه آدمی نباشه که بیکار بمونه یا مجرد یا مصرف گرا

همه ی موجودات با ذات پاک و ساده مهربون زیبا

تهمت زدن ممنوع دروغ گویی بد گویی ممنوع خیانت ممنوع 

دعوا و کتک کاری هم ممنوع چشم چرانی و بی احترامی هم ممنوع

حق انتخاب همه دارن و میتونن ازادانه زندگی کنن البته با رعایت یکسری نکات که بهشون از نظر جسمی و روحی ضربه نخوره

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

یه دنیایی که رفاه داشته باشه کم باشه کیفیت ولی مدیریت شده باشه

کلی هست ،یعنی همه یه نوع زندگی داشته باشن ؟ بالا پایین نباشه ؟ 

دنیایی که ۳ ماه تعطیلات دور دنیا داشته باشه به عنوان مزد تلاش ها  همه اون ۳ ماه رو فقط خوش بگذرونن  وبی دغدغه زندگی کنن

منم هستم بگو حتی اگه هزار صفحه بشه میخونم ،هیجانیه 😍😍

خجالت میکشم😔😂

خب مثلا اول ب همه ادما بال پرواز میدادم 

بعد دسته بندیشون میکردم تو قلمرو های متفاوت

موهبت بهشون میدادم ک بر اساس اون تو قلمرو هاشون بودن

ترکیبی از فیلم های مالیفیسنت و ارباب حلقه و الف ها در نظر بگیر 😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ار آدمی که بوجود میاد از نظر تحصیلات شغل همه چیز روش سرمایه گذاری بشه آدمی نباشه که بیکار بمونه یا ...

آها نه فرض کن یه آدم نمیخوای طراحی کنی ،یه دنیا میخوای طراحی کنی مث ادمها و حیوانات و ویروسها و حشرات و ...

نه دین بود نه پوشش نه قضاوت نه دروغ نه تهمت وخاله زنک بازی همه شرایطشون خوب بود ومقایسه نمیکردن همو  کسی حسرت زندگی کسیو نمیخورد  همه وقتی توسطح هم بودن باهم میتونستن لذت ببرن ولی وقتی سطح مالی فرق کنه نمیشه رفت وامد ..

کلی هست ،یعنی همه یه نوع زندگی داشته باشن ؟ بالا پایین نباشه ؟

نه کسی که به دنیا میومد شرایط ورفاه وآینده اش  معین بود   هم اون سردرگم نبود هم اینکه مسیر هموار بود ..

همه ی موجودات با ذات پاک و ساده مهربون زیباتهمت زدن ممنوع دروغ گویی بد گویی ممنوع خیانت ممنوع دعوا و ...

اگه همه اینا رعایت بشه عالیه ولی فک کن کل آدمای دنیا ذات پاک داشتن فک کنم از گرسنگی دووم نیارن ،مثلا باید یه ذره ذاتش مهربون نباشه که بتونه یه موجود شبیه خودشو که مثلا جنسش از گوشت هست رو بکشه و بخوره 

دنیایی که ۳ ماه تعطیلات دور دنیا داشته باشه به عنوان مزد تلاش ها همه اون ۳ ماه رو فقط خوش بگذرونن ...

اینو دوس داشتم 😂👌اجباریش کنن اصن